-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijardierių vestuvės Prancūzijoje: tarp svečių – turtuoliai, garsenybės ir net princesės

Praėjusį savaitgalį Prancūzijos Rivjeroje vestuves atšoko dviejų nepaprastai turtingų ir įtakingų šeimų atžalos: 46-erių Alberto Mugrabi vedė perpus jaunesnę nuotaką Colby Jordan (23 m.). Pranešama, kad poros vestuvės kainavo apie 5 mln. JAV dolerių.
Alberto Mugrabi ir Colby Jordan vestuvės
Alberto Mugrabi ir Colby Jordan vestuvės / „Instagram“ nuotr.

Jaunikis, kurį draugai vadina tiesiog Tiko, yra Izraelio pramonininko, milijardieriaus Jose Mugrabi sūnus, tuo tarpu perpus už jį jaunesnė nuotaka – ne kokia turtų besivaikanti jauna barakuda, o taip pat privilegijuotą gyvenimą gyvenanti Čikagos milijardieriaus Johno W. Jordano antrojo dukra.

23-ejų metų nuotaka anksčiau yra atlikusi praktiką žurnale „Teen Vogue“, ji taip pat rašo mados tinklaraštį „Minnie Muse“. Jos vyru ką tik tapęs Alberto Mugrabi – meno prekeivis (jo šeimai priklauso įspūdinga meno dirbinių kolekcijai, kurioje – per tūkstantis Andy Warholo kūrinių!)

Milijonierių atžalų vestuvės vyko penkių žvaigždučių viešbutyje „Hôtel du Cap-Eden-Roc“ Antibe. Visas viešbutis buvo išnuomotas būtent šiai šventei, tačiau pranešama, kad svečiai, kurių buvo per 600, už savo nakvynę apsimokėjo patys.

„Instagram“ nuotr./Alberto Mugrabi ir Colby Jordan vestuvės
„Instagram“ nuotr./Alberto Mugrabi ir Colby Jordan vestuvės

Jaunavedžiams laimės linkėjo ir prašmatnioje puotoje linksminosi gausybė pačių įtakingiausių verslo atstovų, seserys dvynės dizainerės Mary Kate ir Ashley Olsen, Holivudo aktoriai Owenas Wilsonas (jis, beje, buvo ir jaunikio pabrolys) ir Sienna Miller, modeliai Heidi Klum (su mylimuoju meno ekspertu Vito Schnabeliu), Karlie Kloss, Poppy Delevingne, Jessica Hart, mados namų „Proenza Schouler“ įkūrėjai ir dizaineriai Jackas McCullough bei Lazaro Hernandezas, „Oscar de la Renta“ kūrybos direktorius Peteris Coppingas, „Valentino“ ambasadorius Carlosas Souza (būtent šie mados namai ir kūrė nuotakos suknelę), Rusijos oligarcho Romano Abramovičiaus žmona Daša Žukova ir net britų princesė Beatrice!​

Vestuvių puotoje svečius linksmino didžėjus Markas Ronsonas ir Nile'as Rodgersas su savo grupe „Chic“.

„Instagram“ nuotr./Alberto Mugrabi ir Colby Jordan vestuvės
„Instagram“ nuotr./Alberto Mugrabi ir Colby Jordan vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius