-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milla Jovovich ištekėjo

Prabangiajame Beverli Hilse, Kalifornijoje, leidžiantis saulei santuokos įžadus davė ukrainiečių kilmės Holivudo aktorė ir modelis Milla Jovovich ir jos mylimasis režisierius Paulas Williamas Scottas Andersonas.
Milla Jovovich
Milla Jovovich / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie šeštadienį prie poros namų vykusią vestuvių ceremoniją pirmasis pranešė portalas People.com, gavęs oficialų patvirtinimą. 33-ejų nuotaka per ceremoniją vilkėjo 7-ojo dešimtmečio stiliaus trumpą suknelę, kurią sukūrė pati. Vestuvių altorius buvo pastatytas čia pat prie jos ir mylimojo ispaniško stiliaus namo, o visa aplinka buvo išpuošta raudonomis ir baltomis gėlėmis.

Tarp 50 jaunavedžių draugų buvo ir amerikiečių aktorius bei lenktynininkas Patrickas Dempsey su žmona Jillian. Ceremonijoje dalyvavo ir sutuoktinių 20 mėnesių dukra Ever Gabo.

„Jie yra nuostabi pora. Jie dievina vienas kitą – tai akivaizdu“, – susižavėjimo neslėpė vienas šventės dalyvių. Prieš ceremoniją poros svečiai buvo vaišinami kokteliais prie baseino, o  juos linksmino tradicinę ispanų muziką atliekantys gitaristas ir solistė. Kai jaunavedžiai prisiekė vienas kitam amžiną meilę, publiką ėmė linksminti muzikantai, meistriškai mušantys kubietiškus būgnus. Tuo metu jaunieji ir svečiai ragavo keturių aukštų vestuvinį tortą.

M.Jovovich ir 44-erių P.W.S.Andersonas pirmąsyk susitiko 2002-aisiais, kai jis režisavo filmą „Absoliutus blogis“ (angl. „Resident Evil“). Jame dabartinė jo mylimoji atliko pagrindinį vaidmenį ir sulaukė stulbinamos sėkmės. Kino aikštelėje susipažinusi pora 2006-ųjų lapkritį susilaukė dukros, kurią pavadino Ever Gabo. „Vaiko gimimas visiškai pakeitė mano požiūrį į pasaulį. Aš nebesirūpinu dėl karjeros ar dėl to, ką kiti mano apie mane. Man svarbiausia vaikas ir mano šeima“, – anksčiau žurnalui „People“ yra sakiusi M.Jovovich. Ji taip pat prasitarė, kad norėtų susilaukti daugiau vaikų, nes pati buvo vienturtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius