Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Minogue su širdies draugu įsigijo namus Londone (nuotraukos)

Popmuzikos žvaigždės Kylie Minogue ir jos širdies draugo manekeno Andreso Velencoso Seguros santykiai peraugo į kitą pakopą – pora Londone nusipirko naują namą, pranešė britų spauda.
Kylie Minogue namas Londone
Kylie Minogue namas Londone / „Scanpix“ nuotr.

Iš Australijos kilusi dainininkė ir ispanų gražuolis jau dvejus metus yra kartu, nors šiemet buvo priversti paneigti sklandančius gandus apie išsiskyrimą.

Dabar K.Minogue ir A.V.Segura įrodė, kad jų santykiai rimti ir kad ketina kartu kurtis naujame name. „Esu labai laiminga. Šie metai buvo kupini mielų naujų dalykų. Mes su Andresu susiradome naujus namus. Jie truputį didesni. Tačiau mums dar reikės juos apstatyti ir perdekoruoti. Naujoji vieta patogesnė man ir mano šeimai. Atrodo taip, lyg pradėčiau naują gyvenimą. Jau ilgai planavau keisti namus ir apžiūrėjau daugelį vietų, kol pagaliu radau šią...“ – sakė K.Minogue laikraščiui „The Sun“.

„Tai tokia vieta, į kurią gali atvykti mama ir tėtis. Taip gera matyti skirtingas kartas kartu. Be to, pirmą kartą turėsiu savo sodą ir jau dabar nekantrauju, kada galėsiu pradėti po truputį sodininkauti“, – sakė žvaigždė.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius