Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mirė vienas iš legendinio Holivudo komiko Charlie Chaplino vaikų

Vienas iš Holivudo legendos Charlie Chaplino vaikų mirė Kalifornijoje, sulaukęs 82 metų, penktadienį pranešė dienraštis „Los Angeles Times“.
Žvakutė
Žvakutė / Photos.com
Temos: 1 Holivudas

Pasak dienraščio, Sydney Chaplinas, kuris sekė tėvo pavyzdžiu ir pasirinko teatro aktoriaus karjerą, mirė nuo insulto sukeltų komplikacijų savo namuose netoli Palm Springso esančioje „Miražo“ rančoje.

Ch.Chaplinas buvo vedęs keturis kartus iš viso susilaukė vienuolikos vaikų.

S.Chaplino karjera scenoje buvo sėkmingesnė negu visų kitų Ch.Chaplino atžalų - 1957 metais jis pelnė „Tonio“ apdovanojimą už vaidmenį miuzikle „Bells Are Ringing.“

Pasak S.Chaplino, su savo legendiniu tėvu, kuris garsėjo nepaprastu darbštumu ir būdavo nuolat užsiėmęs, jis asmeniškai susipažino tik paleistas iš armijos po Antrojo pasaulinio karo.

„Los Angeles Times“ rašo, kad grįžusį iš armijos S.Chapliną vienas draugas įtikino išmėginti aktoriaus profesiją, o vėliau garsiojo komiko sūnus tapo vienu iš Los Andželo „Circle“ teatro įkūrėjų.

S.Chaplinas taip pat sukūrė pagrindinius vaidmenis kai kuriuose savo tėvo režisuotuose filmuose, tarp jų 1952 metų kino juostoje „Rampos šviesa“ (Limelight) ir 1967 metų filme „Grafienė iš Honkongo“ (A Countess From Hong Kong).

Iki šiol tebegyvena aštuoni Ch.Chaplino vaikai. Vyriausia iš jų - aktorė Geraldine Chaplin, kuriai sukako 64 metai - sukūrė vieną iš pagrindinių vaidmenų 1965 metų filme „Daktaras Živago“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius