Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis pasaulis“ Gvantaname linksminosi

Žiauriais tardymais pagarsėjusiame Gvantanamo kalėjime apsilankiusi „Mis pasaulis“ Dayana Mendoza teigė, kad jai ten buvo smagu. Kalinimo įstaigą gražuolė apibūdino kaip „atpalaiduojančią, ramią, gražią vietą“.
D.Mendozai susidarė įspūdis, kad kaliniai Gvantaname gerai leidžia laiką.
D.Mendozai susidarė įspūdis, kad kaliniai Gvantaname gerai leidžia laiką. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gvantanamą kovo pabaigoje aplankiusi 22 metų venesuelietė D.Mendoza savo interneto tinklaraštyje teigė, kad lankydamasi įkalinimo įstaigoje įgijo „nepaprastai daug patirties“, pranešė „Reuters“. Mergina rašė, kad jai buvo „labai smagu“ su kalėjimo darbuotojais važinėti po spygliuota tvora aptvertą įkalinimo stovyklą. Taip pat ji teigė užsukusi į barą, mačiusi „nepaprasto grožio“ paplūdimį.

Nenorėjau išvykti, tai tokia atpalaiduojanti, rami, graži vieta, – atviravo D.Mendoza.„Lankėmės kalinių stovykloje, matėme kameras, kur jie prausiasi, pramogauja žiūrėdami filmus, skaitydami knygas, piešia. Buvo labai įdomu. Nenorėjau išvykti, tai tokia atpalaiduojanti, rami, graži vieta“, – rašė gražuolė.

Ji pridūrė susitikusi su Gvantanamo kalėjimą saugančiais kariais. „Ten buvo kariuomenės šunų, jie pademonstravo savo sugebėjimus“, – gerų žodžių negailėjo D.Mendoza.

Kuboje, Gvantanamo įlankoje, įkurtame kalėjime JAV laiko apie 240 terorizmu įtariamų kalinių. Žmogaus teisių gynėjai ne sykį protestavo prieš šiame kalėjime taikomus žiaurius tardymo metodus. Naujasis JAV prezidentas Barackas Obama pareiškė, kad kalėjimas per metus bus uždarytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius