Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterų nuomone, gražiausias kūnas yra Beyonce, vyrų – Megan Fox

Didžiojoje Britanijoje atlikto tyrimo rezultatai parodė, kad, moterų nuomone, gražiausias kūnas yra atlikėjos Beyonce. Tačiau vyrų pasirinkimas kitoks, jiems labiausiai patinka Holivudo aktorės Megan Fox figūra.
Beyonce
Beyonce / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Telegraph.co.uk, Beyonce buvo moterų sąrašo viršuje ir pelnė 24 proc. visų tyrimo dalyvių palaikymą. Kas penktas vyras pareiškė, kad seksualaus kūno „Transformerių“ aktorė M.Fox būtų pirmoji iš garsenybių, su kuria pasitaikius progai norėtų permiegoti.

Apklausa, kurios metu 2 000 žmonių buvo teiraujamasi nuomonės, parodė, kad britų garsenybė, modelis Katie Price, dar žinoma kaip Jordan, prarado gerbėjų simpatijas – po trečdalį vyrų ir moterų ją pavadino nepatraukliausia garsenybe. Liekna figūra išsiskirianti Victoria Beckham taip pat nesulaukė apklausos dalyvių palaikymo – tiek vyrų, tiek moterų nuomone, jos figūra viena prasčiausių.

„Scanpix“ nuotr./Megan Fox
Megan Fox

Garsenybių patrauklumo tyrimą užsakė kino kompanija „Twentieth Century Fox Home Entertainment“, taip pažymėdama filmo „Jeniferės kūnas“ išleidimą DVD ir Blu-ray diskų pavidalu. Tačiau filmo herojė M.Fox moterų akyse nublanko prieš Beyonce. Apie 34 proc. vyrų ir moterų pavadino atlikėją gražiausio užpakaliuko savininke, o ketvirtadalis balsuotojų įvertino ją ir už gražias kojas. Beyonce krūtinę moterys pripažino geriausia, ji gavo 23 proc. apklausos dalyvių palaikymą.

Holivudo karalienė Angelina Jolie su jaunąja sekėja M.Fox pasidalijo pirmą vietą vyrų išrinktų gražiausių kojų savininkių sąraše. A.Jolie aplenkė M.Fox vienu procentu vyrams balsuojant už gražiausias moterų akis (19 proc.).

„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley
Keira Knightley

Britų aktorė Keira Knightley vyrų ir moterų buvo pavadinta kaip gražiausio veido (surinko 18 proc. visų balsų), antroje vietoje liko Jennifer Aniston, surinkusi 17 proc.

Tiesa, pastaroji buvo nepralenkiama garsenybių gražiausių plaukų kategorijoje ir susišlavė net 35 proc. vertintojų simpatijų. Nors asmeninis jos gyvenimas nėra itin sėkmingas, 28 proc. vyrų tikino, kad ši aktorė yra ta garsenybė, kurią labiausiai norėtų vesti. Dabartinė Brado Pitto partnerė A.Jolie šioje kategorijoje pelnė tik 4 proc. vyrų balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius