Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų prakeiksmas Julios Roberts šeimoje: priklausomas nuo kvaišalų buvo ir aktorės brolis

Paaiškėjus, kad nuo narkotikų perdozavimo mirė Holivudo žvaigždės Julios Roberts (46 m.) sesuo Nancy Motes (37 m.), prisimintos ir kitos juodos dėmės iš Robertsų šeimos istorijos.
Julia Roberts ir Ericas Robertsas
Julia Roberts ir Ericas Robertsas / „Scanpix“ ir AOP nuotr.

Vyresnysis Julios Roberts brolis taip pat aktorius Ericas Robertsas (57 m.) ilgą laiką turėjo problemų dėl kvaišalų.

1987-aisiais jis praleido 36 valandas kalėjime, nes policija pas jį rado kokaino ir marihuanos, vyras dar priešinosi pareigūnams suėmimo metu. Kvaišalų po susidūrimo su policija jis neatsisakė ir vis labiau klimpo į narkotikų liūną. Jį slėgė blėstantis populiarumas ir tai, kad vos kine debiutavusi jo jaunesnioji sesuo Julia tapo kur kas ryškesnė žvaigždė nei jis.

1995-aisiais dėl smurtavimo prieš žmoną Elizą Garrett jis dar kartą atsidūrė areštinėje. Po šio incidento Ericas Robertsas viešai pasižadėjo galutinai mesiantis narkotikus, bet pažado pilnai laikytis jam vis tik nepavyko. 2010-aisiais jis prisipažino esantis priklausomas nuo marihuanos. Aktorius netgi dalyvavo realybės šou „Celebrity Rehab“, kur pasakojo, kaip narkotikų vartojimas paveikė jo šeimą ir karjerą.

AOP/Glen McCurtayne/Coleman-Rayner nuotr./Julia Roberts su mama Betty ir seserimi Nancy Motes
AOP/Glen McCurtayne/Coleman-Rayner nuotr./Julia Roberts su mama Betty ir seserimi Nancy Motes

Nancy Motes narkotikų perdozavo tyčia

Jauniausia Julios ir Erico sesuo Nancy Motes, kurios jų motina Betty susilaukė su antruoju vyru, sekmadienį rasta negyva savo namuose Los Andžele. Ji greičiausiai perdozavo narkotikų, o kadangi šalia rastas atsisveikinimo laiškas, keliama versija, kad ji nusižudė. Nancy sužadėtinio Johno Dilbecko brolis Conneris „MailOnline“ atskleidė, kad Nancy greičiausiai tiksliai suplanavo savo savižudybės laiką, kad sutrukdytų seseriai mėgautis apdovanojimų sezonu ir sugriautų jos šansus kovo mėnesį laimėti „Oskarą“. Ji esą tyčia perdozavo narkotikų, kad paviešintų tamsias šeimos paslaptis ir norėjo, kad jos atsisveikinimo laiškas būtų paviešintas.

Nancy kūną aptikęs jos sužadėtinis Johnas Dilbeckas neigia, kad ji buvo priklausoma nuo narkotikų. Tačiau „Radar Online“ šaltiniai tvirtina priešingai – esą Julia ne kartą ragino seserį gultis į reabilitacijos kliniką. Nancy visą laiką atsisakydavo pagalbos ir viešai juodindavo seserį, ji taip pat už pinigus atskleidinėdavo Julios paslaptis paskalų žurnalams.

AOP/Glen McCurtayne/Coleman-Rayner nuotr./Julios Roberts sesuo Nancy Motes
AOP/Glen McCurtayne/Coleman-Rayner nuotr./Julios Roberts sesuo Nancy Motes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius