-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujasis Konanas Barbaras – Jasonas Momoa

Tvirto stoto aktorius Jasonas Momoa tapo naujuoju Konanu Barbaru. Aktorius legendinį karį įkūnys naujame filme „Konanas Barbaras 3D“.
Jasonas Momoa filme „Konanas Barbaras 3D“
Jasonas Momoa filme „Konanas Barbaras 3D“. / „Incognito Films“ nuotr.

1982 metais šį jau legenda tapusį kultinį herojų pirmą sykį įkūnijo Arnoldas Schwarzeneggeris. Po filmo, iki tol vaidinęs mažesnio biudžeto filmuose, jis akimirksniu tapo geidžiamiausia pasauline veiksmo filmų žvaigždė. Kalbama, kad toks pat likimas netrukus gali ištikti ir  J.Momoa,  kadaise savo raumenis demonstravusiam ir populiariojo serialo „Gelbėtojai“ paplūdimyje.

J.Momoa vaidmenį didingame epe apie kilnų karį gavo tik įveikęs didžiulę atranką. Joje dėl šio vaidmens jam teko susigrumti su jaunąją „Saulėlydžio“ žvaigžde Kellanu Lutzu ir aktoriumi Jaredu Padaleckiu.

Filmas pasakoja apie kilnų keltų karį barbarą Konaną, kuris vedamas keršto už savo tėvo nužudymą, leidžiasi į naujus pavojingus nuotykius.

Konano tėvas – kalvis Koranas buvo negailestingai nužudytas žiauraus karvedžio Kalaro Zimo, todėl Barbaras išsiruošia į pasiaukojančias ir sunkias jo paieškas.

Bet tai dar ne viskas – niekšingasis Kalaras pagrobė ir įkalino paslaptingą gražuolę Tamarą, kurios kraujas magiško ritualo metu gali iššaukti paralelinio pasaulio pabaisą, su kurios pagalba niekingų tikslų turintis karvedys ketina užvaldyti pasaulį...

Pasaulinė filmo „Konanas Barbaras 3D“ premjera ir Lietuvos kino teatruose –  rugpjūčio 19-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius