-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujoji TV serialo „Tikras kraujas“ aktorė dalyvavo „Playboy“ fotosesijoje

Seksualioji Natasha Alam, džiaugdamasi nauju vaidmeniu televizijos seriale apie vampyrus „Tikras kraujas“ („True Blood“), visiškai išsirengė vyrų žurnalui „Playboy“.
Natasha Alam
Natasha Alam / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė puikuojasi ant žurnalo 2010 metų liepos mėnesio numerio viršelio, o vidiniuose puslapiuose galima išvysti ir pikantiškesnių jos nuotraukų.

Tai antras kartas, kai N.Alam išdrįso išsirengti prieš kamerą – pirmąsyk tai padarė filmuojant serialo „Tikras kraujas“ naujojo sezono dalį,  kurioje įkūnijo seksualią klubo „Fantagsia“ šokėją.

Klubo šeimininką vaidinantis Alexanderas Skarsgardo toje scenoje taip pat nusimetė drabužius.

Interviu AccessHollywood.com aktorė prisipažįsta, kad filmuodamasi televizijos seriale jaudinosi labiau nei prieš „Playboy“ fotografų objektyvus.

„Kai mes filmavome, buvau neseniai pagimdžiusi mažylį. Toje scenoje iš tiesų turiu apie 10 svarų atvorio, bet man patiko mano krūtys. Aš vis dar maitinau, taigi jos puikiai atrodė“, – atviravo N.Alam.

„Niekada nebuvau pozavusi nuoga, todėl labai labai jaudinausi... Alexanderas man tiek daug padėjo: jis tiesiog įžengė į kambarį, nusimetė apdarus ir liko visai plikas. Tuomet nusprendžiau, kad ir aš taip galiu“, – pasakojo ji.

N.Alam taip pat džiaugiasi fotosesija žurnalui „Playboy“.

„Norėjau būti žurnale „Playboy“ visada. Tai buvo mano, kaip aktorės, svajonė. Mano reklamos agentė paskambino ir paklausė, ar nenorėčiau to padaryti, nors pati nebuvo tikra dėl savo pasiūlymo... O aš iškart atsakiau: „Taip! Labai norėčiau“, – pasakojo N.Alam.

Dalį Natashos Alam nuotraukų iš „Playboy“ fotosesijos galite pasižiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius