Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos „Transformerių“ gražuolės kelias nuo mokyklinukės iki Holivudo pažibos

Kuo „Transformerių“ režisierių Michaelą Bay sužavėjo ilgakojė britė Rosie Huntington-Whiteley, iš filmo kūrimo komandos išstūmusi seksualiąją Megan Fox?
Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ambicingoji Rosie nesnaudžia, kai kalba eina apie darbą. Neprastas ir jos mylimasis – garsi veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas. Kalbama, kad vaidmenį „Transformeriuose“ R.Huntington-Whiteley gavo sykį su J.Stathamu nutarusi surengti iškylą paplūdimyje, M.Bay kaimynystėje. Režisierius pastebėjo merginą mažai kūną dengiančiu maudymosi kostiumėliu, o vėliau ji kažkaip sugebėjo įrodyti esanti tinkama vaidinti aktoriaus Shia LaBeoufo vaidinamo herojaus mylimąją.

„Privalai žinoti, kaip pasinaudoti savo kūnu. Nesu drovi, kai kalba eina apie mano darbą“, – vienam vyrų žurnalui anksčiau yra sakiusi 23-ejų Rosie. Kaip ji gavo vaidmenį neturėdama patirties? Na, tiesa, sykį, R.Huntington-Whiteley suvaidino striptizo šokėją „Agent Provocateur“ reklaminėje kampanijoje...

Privalai žinoti, kaip pasinaudoti savo kūnu. Nesu drovi, kai kalba eina apie mano darbą.Pasak „Transformerių“ prodiuserio, Rosie sužavėjo vyrus savo nepriekaištingu kūnu, nuo kurio visi, net ir M.Bay negalėjo atitraukti akių. „Taip, ji gavo geidžiamiausią Holivudo vaidmenį, bet kuri aktorė troško pakeisti Megan. Rosie yra neįtikėtina – provokuojanti ir seksuali, bei turinti britiško šarmo. Amerikiečiai ją dievina“, – sakė jis.

Praėjusią savaitę R.Huntington-Whiteley  žurnalo „Tatler“ buvo tituluota geidžiamiausia nuotaka brite. Ji įveikė daugybę garsenybių ir net karališkosios šeimos atstovų.

„Transformeriai“ pavertė Megan Fox ryškia žvaigžde. Tas pats bus ir su Rosie. Kam rūpi, kad ji neturėjo vaidybos paskaitų? „Transformeriams“ nesvarbu laimėti „Oskarą“. O jai filme tereikia būti seksualiai apsirengus ir atrodyti pritrenkiančiai“, – tikino Dailymail.co.uk šaltinis.

R.Huntington-Whiteley  yra kilusi iš mažo kaimelio Anglijos Devono grafystėje. Kaip ji atrado kelią iš Holivudo? Jos „Facebook“ puslapyje rašoma, kad ji – tolima Didžiosios Britanijos karalienės Victorios giminaitė. Rosie yra vyriausia iš trijų vaikų – jos tėvas žemės agentas ir geodezininkas, o mama – fitneso instruktorė.

Nuo pat vaikystės ji svajojo išvykti iš gimtojo miestelio. Mokyklos metraštyje Rosie buvo tituluota „mergina, kuri greičiausiai taps supermodeliu“, „pagrindine „barbe“, „geriausiai besirengiančia mergina“ ir „dailiausio užpakaliuko ir gražiausių kojų savininke“.

Gražuolės vaikystės nuotraukų galite rasti čia.
 

R.Huntington-Whiteley modelių agentūros buvo pastebėta dar 15-os. Būdama 16-os ji užkariavo Niujorko podiumus, o 2008-aisiais gavo daugybės gražuolių geidžiamą „Burberry“ mados namų kontraktą. Tiesa, jos buvo atsisakyta po to, kai pasirodė nuotraukų, kuriose mergina atrodė tarsi rūkytų marichuaną.

Nuo tada ji buvo „Victoria’s Secret“ ir „Agent Provocateur“ modeliu, pasirodė 2010-ųjų „Pirelli“ kalendoriuje, vaidino reperių Pharrello ir Kanye Westo muzikiniuose vaizdo klipuose.

Žinomų vyrų netrūksta

Įdomus ir gražuolės asmeninis gyvenimas – išsiskyrusi su mokyklos laikų vaikinu ji ėmė susitikinėti su modeliu Chrisu Howe. Kai su juo pasuko skirtingais keliais, prieš trejus metus, per „Rolling Stones“ koncertą Rosie susipažino su Ronnie Woodo sūnumi Tyrone‘u. Aplinkiniai buvo įsitikine, kad pora susituoks, tačiau prieš metus jie išsiskyrė. Nuo tada ji trumpai susitikinėjo su buvusiu Kylie Minogue ir dabartiniu Halle Berry vaikinu, prancūzų aktoriumi Oliver Martinezu. Galiausiai Los Andžele Rosie sutiko 38-erių J.Stathamą ir persikraustė gyventi pas jį.

Buvo pasirodę kalbų, neva filamvimų metu gražuolė sugundė ir kolegą Sh.LaBeoufą. Nors Rosie tai paneigė, nuo tada aktorius išsiskyrė su mylimąja Carey Mulligan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius