Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprastos grožio priemonės

Jennifer Aniston (42) ir Courtney Cox (46) Degtukai – „padūmavusių“ akių makiažui
Jennifer Aniston ir Courtney Cox
Jennifer Aniston ir Courtney Cox / AOP nuotr.

Serialo „Draugai“ žvaigždės turi vieną bendrą grožio receptą – jos akis dažo... sudegusiu degtuku. Pasak aktorių, tik tokiu būdu įmanoma išgauti tikrąjį „padūmavusių“ akių makiažo efektą. „Prieš pradėdamos dažytis, įsitikinkite, kad degtuko galvutė atšalo. Degtuko nespauskite stipriai prie voko, nes apanglėję gabaliukai gali patekti į akį“, – saugumo technikos taisykles paaiškina Courtney.

Scanpix nuotr./Teri Hatcher
Scanpix nuotr./Teri Hatcher

Teri Hatcher (46)
Pieno vonia padeda išsaugoti elastingą odą

„Nusivylusi namų šeimininkė“ neslepia, kad reguliariai maudosi pieno vonioje. Aktorė įsitikinusi, kad tai padeda jai išsaugoti elastingą odą ir jaunatviškumą. „Baltymų bei riebalų turintis karvės pienas odą daro lygią ir švelnią“, – sako Teri. Tiesa, aktorė pabrėžia, kad būtina naudoti šviežią ir ekologišką produktą, primelžtą iš laisvėje gyvenančių karvių.

AOP nuotr./Jennifer Love Hewitt
AOP nuotr./Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt (32)
Dantų pasta – kovai su spuogais

Serialo „Dvasių užkalbėtoja“ žvaigždė su spuogais kovoja naudodama įprastą dantų pastą. Jennifer prisipažįsta, kad jos veidą dažnai išberia spuogais, su kuriais susidoroti ligi tol nepadėdavo nei specialūs kremai, nei serumai.  „Išbandžiau viską. Ir tik dantų pasta mane išgelbėjo nuo tų siaubingų spuogų. Tereikia iš vakaro patepti spuogą dantų pasta ir jau ryte galėsite džiaugtis švaria veido oda“, – savo „išradimu“ giriasi aktorė.

AOP nuotr./Nicole Kidman
AOP nuotr./Nicole Kidman

Nicole Kidman (43)
Spanguolių sultys atgaivina plaukų spalvą

Ugninės spalvos garbanomis besididžiuojanti gražuolė visoms raudonplaukėms pataria plaukų spalvą atgaivinti spanguolių sultimis. „Kai spalva pablunka, o dažyti plaukus dar per anksti, ištrinkite galvą natūraliomis spanguolių sultimis – plaukai įgaus sodrų atspalvį ir galėsite ramiai laukti vizito pas kirpėją“, – gudrybę atskleidžia aktorė. Maža to, kai Nicole nori, kad plaukai įgautų ypatingą blizgesį, ji juos tiesiog perplauna... beržų sula.

Scanpix nuotr./Julia Roberts
Scanpix nuotr./Julia Roberts

Julia Roberts (43)
Alyvuogių aliejus – universali grožio priemonė

Gražuolė aktorė Julia Roberts sako atradusi universalią kosmetikos priemonę – aukštos kokybės alyvuogių aliejų. Šį produktą Julia naudoja kaip veido kremą, plaukų kaukę ir gydomąjį nagų aliejų. „Plaukai tampa gyvybingi ir paklusnūs, oda pasidaro minkšta ir lygi, o nagai įgauna sveiką blizgesį, nelūžinėja ir greičiau auga“, – grožio paslaptimis dalijasi viena iš žaviausių pasaulio moterų.

AOP nuotr./Angelina Jolie
AOP nuotr./Angelina Jolie

Angelina Jolie (35)
Kūdikių pudra – ideali priemonė plaukams

Holivudo gražuolė, norėdama atgaivinti plaukus, naudoja kūdikių pudrą. Pasak Jolie, ši pudra veikia taip pat kaip sausas šampūnas, kurį galima naudoti tuomet, kai galvai trinkti pritrūksta laiko.  „Tiesiog padenkite kūdikiams skirta pudra plaukus nuo šaknų iki galiukų, juos iššukuokite ir džiaugsitės puikiu rezultatu“, – paslaptį išduoda nuolat skubanti Angelina.

Scanpix nuotr./Sarah Jessica Parker
Scanpix nuotr./Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker (46)
Tualetinis popierius sugeria prakaitą

„Sekso ir miesto“ žvaigždė neslepia  kad yra tikra tualetinio popieriaus gerbėja. Šios priemonės visuomet galima rasti jos rankinėje. „Jis odai suteikia matinį atspalvį, idealiai sugeria prakaitą. Kam pirkti specialiai tam skirtas servetėles už 50 JAV dolerių, jei tualetinio popieriaus galima rasti bet kuriame tualete?“ – sako taupioji Sarah.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius