Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neištikimybės skandalo lyg nebūta: Usainas Boltas su savo mergina atostogauja Bora Bora saloje

Po Rio de Žaneiro olimpiados įsiplieskęs neištikimybės skandalas sprinterio Usaino Bolto (30 m.) santykiams su ilgamete mylimąja Kasi Bennett nė kiek nepakenkė – pora šiuo metu atostogauja Bora Bora saloje.
Usainas Boltas ir Kasi Bennett Bora Bora saloje
Usainas Boltas ir Kasi Bennett Bora Bora saloje / „Instagram“ nuotr.

Egzotiškoje Prancūzijos Polinezijos saloje Ramiajame vandenyne poilsiaujanti pora atostogų nuotraukomis pasidalijo socialiniuose tinkluose, o vienas kadras tapo interneto sukčių taikiniu, suklaidinusių ne vieną sportininko gerbėją.

Internete išplito per „Snapchat“ pasidalinta bendra Usaino Bolto ir Kasi Bennett nuotrauka, prie kurios yra prierašas „Ji pasakė taip“ – akimirksniu pasklido žinia, kad jiedu susižadėjo.

„Snapchat“ nuotr./Usainas Boltas ir Kasi Bennett Bora Bora saloje
„Snapchat“ nuotr./Usainas Boltas ir Kasi Bennett Bora Bora saloje

Tačiau sportininko atstovas spaudai portalui TMZ patikino, kad tai – netiesa. Esą nuotrauka yra tikra, tačiau prierašą kažkas suklastojo ir taip paskleidė tikrovės neatitinkančius gandus.

Žmonės.lt primena, kad baigęs savo pasirodymą Rio olimpiadoje Usainas Boltas leidosi į naktines šėliones vietos klube atšvęsti savo 30-ojo gimtadienio ir trijų pelnytų aukso medalių. Klube jis susipažino su 20-mete brazile Jady Duarte, kurią parsivedė į olimpinį kaimelį ir su ja praleido naktį. Mergina pasidarė nuotraukų su žymiu sportininku lovoje ir šios akimirksniu išplito internete, taip suduodamos kirtį Usaino Bolto reputacijai. Maža to, po olimpiados atvykęs į Londoną ir dar netylant aistroms dėl jo neištikimybės ilgametei mylimajai, sportininkas lyg niekur nieko linksminosi Londono naktiniuose klubuose su kitomis merginomis.

Jūsų dėmesiui – keletas Usaino Bolto ir Kasi Bennett atsostogų Bora Bora saloje akimirkų, kuriomis jie pasidalijo socialiniuose tinkluose:

???? @usainbolt

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Work hard for what u want always #vacation

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

... he knows my angles ???? @usainbolt

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius