Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nespėjusi persirengti Miley Cyrus turėjo koncertuoti vienais apatiniais

Atlikėja Miley Cyrus (21 m.) savaitgalį pateko į kuriozišką situaciją – nespėjusi persirengti užkulisiuose ji privalėjo į sceną išbėgti vienais apatiniais.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Twitter“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Taip menkai apsirengusi dainininkė gerbėjų nenustebino ir niekas nė neįtarė, kad kažkas čia negerai – juk jau visi priprato prie šokiruojančio Miley Cyrus elgesio ir ant scenos ji išdarinėja kur kas labiau stebinančius dalykus.

Nespėjau greitai persirengti ir negalėjau neišeiti ant scenos pradėjus groti muzikai, taigi turėjau išbėgti vienais apatiniais.

Su „Bangerz“ programa koncertuodama Milvokyje dainininkė, užbaigusi vieną dainą, užkulisiuose turėjo greitai persirengti, tačiau kitos dainos akordams jau pradėjus skambėti ji dar nebuvo to padariusi ir turėjo išbėgti į sceną taip, kaip stovi.

„Tai ne nauja apranga dainai „23“ – nespėjau greitai persirengti ir negalėjau neišeiti ant scenos pradėjus groti muzikai, taigi turėjau išbėgti vienais apatiniais, – „Twitter“ paskyroje gerbėjams vėliau paaiškino Miley Cyrus. – Man taip dar niekada nebuvo. Bet myliu savo gerbėjus taip, kaip ir jie mane, taigi negalėjau praleisti dainos „23“. Šou privalo tęstis“.

Tiesa, ant scenos Miley Cyrus lakstė ne su kasdieniais apatiniais – blizgantys juodai raudoni apatiniai yra kito atlikėjos sceninio kostiumo dalis, tik ant scenos prie jų dainininkė vilki kelnes ir kitus aksesuarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius