-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nicole Kidman nuo kaimynų akių nutarė saugotis kiparisais

Holivudo aktorė Nicole Kidman papiktino kaimynus, kai privatumo sumetimais apsodino savo namą 150 kiparisų.
Nicole Kidman
Nicole Kidman / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicole Kidman

Viena populiariausių Australijos aktorių, kaip pranešė Dailymail.co.uk, labai nuliūdino kaimynus, nutarusi tokiu keistu būdu paslėpti namą nuo pašalinių akių. 42-ejų aktorė teritoriją aplink namą apželdino 1,2–1,8 m aukščio kiparisų sodinukais. Medžiais monstrais vadinami augalai auga itin greitai ir gali ištįsti iki 20 metrų aukščio ir 8 metrų pločio, tai labiausiai ir gąsdina netoli N.Kidman gyvenančius australus.

Kino žvaigždė taip pat labai sugriežtino teritorijos apsaugą. Manoma, kad taip ji elgiasi dėl artėjančių sesers Antonios vestuvių, kurios turėtų vykti dar šiems metams nepasibaigus.

N.Kidman namas buvo paslėptas ne tik už augalų, bet ir įrengta speciali neperregimos pilkos medžiagos siena. Kaimynai tikino suprantantys, kodėl ji kabina medžiagą, tačiau jiems labai ne prie širdies naujoji kiparisų giraitė.

„Mūsų krašte atsiveria puikus kraštovaizdis, bet šie bjaurūs medžiai, gali viską sugadinti, – sakė greta aktorės valdų gyvenantis Gregas Barnsley. – Galbūt Nicole po poros metų išsikraustys, bet visi kiti liks ir gyvens privalėdami matyti tą bjaurastį ir dieną, ir naktį.“

Anot vyro, visai netoli N.Kidman teritorijos yra nedidelė kiparisų alėja, kuri atrodo labai prastai. „Labai tikimės, kad ji tų augalų atsikratys, gali juos pakeisti kuo nors iš tikrosios Australijos augalijos. Gali pati nueiti ir pažiūrėti, kokie aukšti ir bjaurūs tie medžiai. Nieko neturiu prieš Nicole, net nusiunčiau jai Kalėdų atviruką, bet medžių monstrų augimo stebėtojas būti nenoriu“, – tvirtino garsios aktorės kaimynas.

Šiuo metu N.Kidman laiką leidžia Sidnėjuje su tėvais Anthony ir Janelle bei vyru Keithu Urbanu ir metukų dukrele Sunday Rose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius