Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Kidman reakcija į komentarus apie filmą „Monako princesė“: „Dauguma filmų, kuriuose vaidinu, kelia bangas“

Praėjusią savaitę 67-ąjį Kanų kino festivalį atidaręs elegantiškas Olivier Dahano filmas „Monako princesė“ (angl. „Grace of Monaco“) sulaukė prieštaringų vertinimų, kuriuos sustiprino Monako karališkosios šeimos nenoras dalyvauti renginyje būtent dėl šios juostos premjeros. Pagrindinę heroję, amerikietę aktorę Grace Kelly, vėliau tapusią Monako princese Grace, biografinėje dramoje įkūnijo Nicole Kidman. Aktorė žurnalistus patikino esanti pripratusi, kad filmai, kuriuose ji vaidina, kelia bangas.
Nicole Kidman filme „Monako princesė“
Nicole Kidman filme „Monako princesė“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.
Temos: 1 Nicole Kidman

Kanuose Nicole Kidman kalbinusiai televizijos laidai „Good Morning Britain“ aktorė sakė, kad jai Grace Kelly vaidmuo nepasirodė pernelyg bauginantis, tačiau neabejotinai tapo iššūkiu.

„Dauguma rolių, kurias pasirenku, yra nelengvos, reikalaujančios daug ryžto. Esu tokiame gyvenimo etape, kai norisi save papurtyti. Nors gal visuomet buvau tokia. Mėgstu tapti tuo, kuo nesu buvusi“, – kalbėjo 46-erių aktorė.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Nicole Kidman filme „Monako princesė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Nicole Kidman filme „Monako princesė“

Jai mestas kritikos strėles Holivudo aktorė vertino nuolaidžiai.

„Dauguma filmų, kuriuose vaidinu, kelia bangas. Geriau pagalvojus, vargu ar apskritai buvo filmas, kuriame vaidinčiau ir kuris nesulauktų jokių prieštaringų jausmų ar vertinimų. Panašu, kad taip tiesiog su manimi yra. Net kai atrodo, kad pasirenku saugų vaidmenį, jis niekuomet toks nebūna“, – šypsojosi aktorė.

Nicole Kidman pridūrė, kad ir Grace Kelly vaidmuo dramoje „Monako princesė“ jai atrodė saugus, tačiau galiausiai pasirodė esąs tarsi vaikščiojimas lynu. „Jei būčiau cirke, tikrai būčiau lynu vaikščiojanti akrobatė“, – juokėsi moteris.

Daug diskusijų filmas „Monako princesė“ sulaukė ir dėl atviro juostos režisieriaus Olivier Dahano ir žinomo prodiuserio Harvey Weinsteino konflikto – vyrai nesutarė, kaip turėtų atrodyti galutinė filmo versija.

Filmas „Monako princesė“ pasakoja apie aktorės Grace Kelly ir Monako kunigaikščio Rainerio III santuoką, politines peripetijas, jausmus ir gyvenimiškas princesės dvejones. Daugybę aistrų sukėlusi, elegantiška, prabangi ir užburianti biografinė drama su Nicole Kidman Lietuvos kino teatrus pasieks gegužės 30 dieną.

VIDEO: Dramos „Monako princesė“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius