Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Scherzinger apsiverkė projekto „X Factor“ atrankoje išgirdusi įstabų šešiolikmetės balsą

Sekmadienio vakarą „X Factor“ teisėja, dainininkė Nicole Scherzinger (34) verkė net kūkčiodama. Ne, žinoma moteris ašaras liejo ne iš didelio liūdesio, ji tiesiog negalėjo sulaikyti ašarų išgirdusi dainuojančią talentingąją šešiolikmetę Ella Henderson.
Ella Henderson (kairėje) ir Nicole Scherzinger
Ella Henderson (kairėje) ir Nicole Scherzinger / „Scanpix“ nuotr.

Jaunoji dainininkė E.Henderson savo pasirodymo metu užtraukusi legendinės atlikėjos Cher dainą „Believe“ privertė  teisėjus prarasti amą. Tačiau Nicole kurį laiką po merginos pasirodymo ne tik negalėjo atgauti kvapo, bet ir susilaikyti neverkusi. Be to, merginai dar nebaigus dainuoti publika jau plojo atsistojusi.

Merginai nulipus nuo scenos Nicole atsisuko į savo kolegas teisėjus sakydama: „Aš negaliu to vertinti, nes jaučiuosi pagerbta vien tik jos klausydama.“

Teisėjams ši jauna atlikėja ne tik patiko, jie tiesiog įsimylėjo jos dainavimo stilių, rašo portalas Dailymail.co.uk. Iširusios grupės „Take That“ narys, neseniai tapęs vienu iš projekto teisėjų Gary Barlowas po merginos pasirodymo sakė negalįs patikėti tokia nepriekaištinga ir netikėta dainos interpretacija.

„Kuomet pamačiau, kad tu ruošiesi dainuoti šią dainą, prisiminiau, kad ši daina, mano manymu, užima pirmą vietą labiausiai erzinančių dainų sąraše. Tačiau šiandien aš būčiau pasiryžęs sumokėti daug pinigų, kad išgirsčiau šią dainos versiją dar kartą. Tu ją atlikai nuostabiai. Didžiulei mano nuostabai, dainos žodžiai staiga įgavo prasmę“, – stebėjosi Gary.

Pasiklausykite ir įvertinkite jaunosios atlikėjos Ella Henderson pasirodymą:

VIDEO: Ella Henderson's performance - Cher's Believe - The X Factor UK 2012

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius