Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Scherzinger seksą keičia į muziką

Kalbama, kad scenoje jai pavyksta suderinti fatališkos gundytojos įvaizdį su konservatyviu požiūriu į gyvenimą. Ar iš tikrųjų Nicole sekasi? Juk 31 metų sėkmingai karjeros laiptais kopiančios gražuolės širdis vis dar vieniša...
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / Scanpix nuotr.

Vardas, pavardė: Nicole Prescovia Elikolani Valiente.
Gimimo data, vieta: 1978 07 29, Havajai, JAV. 31 m.
Šeima, kurioje gimė: nors Nicole gimė Havajuose, bet užaugo Kentukyje su patėviu Gary Scherzingeriu, mama Rosemary ir seserimi Keala.
Meilės nuotykiai: seksualios merginos gyvenime nebuvo daug vyrų; nors Nicole kruopščiai slepia asmeninį gyvenimą, žinoma, kad 2000-2004 m. ji draugavo su grupės „311“ muzikantu Nicku Hexumu (39), 2005-2007 m. – su aktoriumi Talanu Torriero (23), o 2008-2010 m. – su „F 1“ pilotu Lewisu Hamiltonu (24).
Šeiminė padėtis: netekėjusi; vaikų neturi.
Pasiekimai: JAV dainininkė, šokėja, dainų autorė, modelis ir aktorė; geriausiai žinoma kaip pagrindinė merginų grupės „The Pussycat Dolls“ vokalistė.

Charakteris ir vertybės

„Daugelis galvoja, kad esu pasipūtusi tuštukė be humoro jausmo. Iš tiesų aš šio įvaizdžio priešingybė: esu labai paprasta, komunikabili ir mėgstu daug juoktis“, – sako dainininkė. Gražuolės gyvenime kol kas nėra artimo vyro. „Manau, vyrai prisibijo protingos, sėkmingai karjeros siekiančios moters. Tai lyg mokyklos šokių vakarėlyje, kai pačios gražiausios merginos stoviniuoja šokių salės pakampėse tik dėl to, jog vaikinai bijo prie jų prieiti. Šiuo metu neturiu širdies draugo, tačiau dėl to nė trupučio nesikremtu. Esu įnikusi į darbą, ir ne vaikinai man galvoje“, – teisinasi Nicole. Seksualioji dainininkė užaugo itin religingoje šeimoje, o tai turėjo didžiulės įtakos Scherzinger pažiūrų formavimuisi. „Man nė kiek netrukdo, kad buvau auklėjama religingai. Priešingai! Dabar puikiai skiriu svarbų dalyką nuo neesminio, tikrą daiktą – nuo kičo, o tai labai praverčia tiek darbe, tiek gyvenime“, – sako atlikėja.
Anksčiau Nicole buvo grupės „Eden’s Crush“ vokalistė, tačiau, jai iširus, atlikėja prisipažino: „Visos grupės merginos manęs nekentė ir nuolat į akis rėždavo skaudžius, išgalvotus dalykus, už nugaros skleisdavo apkalbas. Kiekvieną vakarą raudojau pasikūkčiodama.“ Ne paslaptis, kad Nicole ir dabar ne itin mėgsta dabartinės jos grupės „The Pussycat Dolls“ merginos. Kaip galima mėgti tokią grupės narę, kuri po didžiulės singlo „Jai Ho!“ (2009) sėkmės publikai pareiškė, jog šio singlo sėkmė yra ne grupės merginų, bet jos asmeninis nuopelnas.

Stilius

„Gyvenime man patinka kitoks nei sceninis aprangos stilius. Todėl iš pradžių grupės „The Pussycat Dolls“ įvaizdis mane kiek trikdė, juk užaugau provincialiame Kentukyje, griežtų katalikiškų pažiūrų šeimoje. Pas mus neįprasta rengtis provokuojamai ir elgtis pernelyg laisvai. Gyvenime esu kukli mergina. Tik scenoje trykštu seksualumu. Dėl to labai džiaugiuosi, nes seksualios moters įvaizdis man padėjo tapti kur kas laisvesnei, ėmiau labiau savimi pasitikėti. Be to, nemanau, kad mūsų apranga labiau provokuojanti už Beyonce (28) drabužius. Tokios pramogų pasaulio taisyklės“, – sako seksualioji dainininkė
Sunku patikėti, kad gražuolė Nicole kažkada buvo bjaurusis ančiukas. Paauglystėje ji buvo liesa, ilgomis galūnėmis ir liguistai drovi mergaitė. Jei tąsyk Scherzinger kas nors būtų pasakęs, kad ji taps šou pasaulio žvaigžde, niekada nebūtų tuo patikėjusi. Dabar Nicole, viena iš seksualiausių šou pasaulio moterų, mano, kad muzika jai padėjo išsilaisvinti ir nebebijoti savęs: „Niekuomet nebuvau populiari tarp berniukų. Niekas iš mano klasės draugų nenorėjo su manimi susitikinėti. Tik vėliau, kai pradėjau moteriškėti, į mane dėmesį ėmė atkreipti vaikinai. Tačiau aš buvau tokia drovi, kad net nežinojau, kaip turėčiau reaguoti į jų rodomą dėmesį. Tik muzika man padėjo atsipalaiduoti ir pamilti save.“

„Svarbiausia mano gyvenime – darbas, o meilė, santykiai ir seksas visuomet bus antraeiliai dalykai.“

Apie seksą ir svajonių vyrus

Seksualioji Nicole neslepia – dainų kūrimas ir buvimas scenoje jai teikia kur kas daugiau malonumo nei seksas: „Man nėra svarbu mylėtis. Muzika mane užveda kur kas labiau nei aistringos glamonės. Svarbiausia mano gyvenime – darbas, o meilė, santykiai ir seksas visuomet bus antraeiliai dalykai.“
Paskutinis Scherzinger meilės romanas nutrūko šių metų pradžioje. Daugiau nei dvejus metus jos širdį buvo užkariavęs žavusis „Formulės 1“ lenktynininkas Lewisas Hamiltonas. Po poros skyrybų perspektyvaus „F 1“ piloto artimas bičiulis prasitarė: „Lewisas mano, kad jų visiškai niekas nesieja. Maža to, pastaruoju metu jis patyrė psichologinį spaudimą iš Nicole ir jos šeimos. Mergina norėjo kuo greičiau ištekėti. Tačiau Lewisas dar jaunas, perspektyvus ir tikrai laimingas. Jis kol kas nenori kurti šeimos ir tapti tėvu. Maža to, dėl įtemptos Nicole darbotvarkės jie pernelyg retai matėsi. Vieną gražią dieną tokie santykiai per atstumą Hamiltonui nusibodo.“
Gražuolė ir vėl laisva, tačiau tai nereiškia, kad jos širdžiai nereikia artimo vyro. Sklinda kalbų, jog atlikėja dabar nusitaikė į britų dainininko Jay Seano (26) širdį. Viename interviu Nicole minėjo, kad jos svajonių vyras – dainininkas Stingas (58). Taip pat ji neslepia, jog kraustosi iš proto dėl anglų tautos vyrų, ypač jų akcento. Scherzinger taip pat traukia geraširdžiai vyrai, turintys puikų humoro jausmą ir tikintys savo sėkme.
Seksuali Nicole geidžia idealaus anglų džentelmeno. Įdomu, kuris tobulas vyras šįkart ryšis susisaistyti jausmais su itin patrauklia moterimi, kuri bet kurią akimirką gali išsižadėti intymių aistros akimirkų dėl muzikos?

Įdomūs faktai:

• Jos gyslomis teka filipinų, havajiečių ir rusų tautų kraujas.
• Jos ūgis –165 centimetrai, svoris – apie 50 kilogramų.
• Neslepia, kad scenoje kartais pamėgdžioja Tinos Turner (70) ir Micko Jaggerio (66) judesius ir dainavimo manierą.
• Į koncertinį turą negalėtų išvažiuoti be priklijuojamų blakstienų.
• Jei turėtų burtų lazdelę, visus prekybos centrus paverstų šokolado parduotuvėmis, o žmones priverstų dažniau dalyvauti vakarėliuose, kuriuose būtų geriamas vynas ir skanaujamas sūris.
• Labiausiai žavisi Vivienne Westwood (68) ir Helmuto Lango (53) kurtais drabužiais ir aksesuarais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius