Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Scherzinger viešina savo jausmus

Grupės „The Pussycat Dolls“ vokalistė Nicole Scherzinger interneto svetainėje „YouTube“ visam pasauliui pranešė, jog didžiuojasi savo vaikino Lewiso Hamiltono pergale „Formulės-1” lenktynėse, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

40 sekundžių vaizdo įraše Nicole negaili liaupsių savo 23-ejų vaikinui, kuris sekmadienį Brazilijoje vykusiose „Grand Prix“ lenktynėse tapo jauniausiu čempionu „Formulės-1“ istorijoje.

Vaizdo įraše dainininkė kalba: „Skraidau padangėse iš susijaudinimo. Kodėl? Nes noriu pasveikinti savo vaikiną Lewisą Hamiltoną tapus oficialu „Formulės-1” pasaulio čempionu. Sveikinu tave, mažyti! Myliu tave, myliu tave, myliu tave. Visiems, kurie dar nėra „Formulės-1“ gerbėjai, siūlau tokiais tapti, o „Formulės-1” sirgalius raginu būti „The Pussycat Dolls“ fanais.“

30-ies Nicole su Hamiltonu susipažino šiais metais Vokietijos mieste Miunchene, kur vyko MTV Europos muzikos apdovanojimai.

Nicole, kuri neseniai pastebėta su vaikinu švenčianti jo pergalę Brazilijoje, sakė: „Lewisas yra puikus vyrukas. Tikrai manau, kad jis gali būti man skirtas. Mums sekasi nuostabiai. Jis yra genialus.“

„The Pussycat Dolls“ merginos Nicole, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton ir Kimberly Wyatt neseniai pozavo pikantiškai moteriško trikotažo „La Senza“ reklamai.

Kolekcijos, kurią grupės vadybininkė Robin Antin pavadino „Ššš“, reklamoje Nicole pozuoja su rožinės ir juodos spalvos liemenėle ir kelnaitėmis. Kitoje nuotraukoje ji mūvi aptemptas kelnes ir avi ilgaaulius batus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius