Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorkietės Sandros Ballentine priklausomybė nuo grožio salonų: moteris jau 20 metų neplauna galvos namuose

Niujorkietės Sandros Ballentine vonios kambaryje nėra šampūno, nes moteris jau 20 metų neplauna galvos namuose, o lankosi grožio salonuose, kur tai padaro profesionalai.
Sandra Ballentine
Sandra Ballentine / Stop kadras

Apie madą rašanti S.Ballentine laidoje GMA pasakojo, kad vienu metu išleisdavo 250 JAV dolerių salonuose per savaitę, o per metus susidarydavo įspūdinga 14 tūkst. JAV dolerių suma, rašo Dailymail.co.uk.

Norėdama atsikratyti savo brangaus įpročio moteris nusprendė tris mėnesius plaukus trinkti namuose ir savo įspūdžius rašyti žurnalui „W“. Rašydama Sandra prisipažino neabejojanti, kad po trijų mėnesių sugrįš prie savo įpročio lankytis grožio salonuose.

„Vos pasibaigs trys mėnesiai aš turbūt sugrįšiu į senas vėžes, bet ne todėl, kad tai yra pareiga, atvirkščiai – todėl, kad aš to noriu“, – atviravo niujorkietė.

S.Ballentine pasakojo, kad susitikus su buvusiu vaikinu, jis jos neatpažino, nes jos plaukai nebuvo idealiai sutvarkyti ir sušukuoti. „Tikiuosi, kad niekada neteks pasirodyti mieste su šukuosena, prie kurios neprisilietė profesionalai“, – rašė Sandra.

Kaip viskas prasidėjo? „Kaip ir visos priklausomybės, manoji neatsirado per naktį. Pirmą kartą viskas nutiko gal prieš gerą 20 metų, kuomet apsilankiau pas stilistą Brianą Davine'ą. Jis pavertė mane modeliu iš „Pantene“ reklamos mano klasės susitikimui. Po kelių svarbių progų, į kurias atėjau pasigražinusi salone, aš jau buvau „užsikabliavusi“. Iš pradžių į saloną ateidavau vos kartą per savaitę, o vėliau tai tapo įpročiu ir salone pradėjau rodytis dažniau“, –  pasakojo moteris.

Sandra suprato turinti priklausomybę nuo grožio salonų, kuomet jos bute nakvojusi draugė paklausė, ar ji turi šampūno.

Nors pirmomis eksperimento dienomis Sandra nelabai mėgo žiūrėti į veidrodį, mat naujoji „ji“ nebuvo tokia, kokią visada buvo įpratusi matyti, bet po kurio laiko jos akys priprato. Norėdama prisiderinti prie naujo gyvenimo būdo, S.Balletine net pakeitė savo makiažą, drabužius, kad labiau tiktų prie jos plaukų.

Po eksperimento Sandra salonuose lankosi kartą per dvi savaites, o sutaupytus pinigus ketina panaudoti namo pirkimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius