Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„One Direction“ gražuoliukas Harry Stylesas apsivėmė ant scenos koncerto metu

Paauglių dievinamos vaikinų grupės „One Direction“ koncertas Pitsburge nepraėjo be incidentų – vidury pasirodymo gražuoliuką Harry Stylesą taip supykino, kad jis turėjo skubiai ieškotis vietos ant scenos, kur galėtų išsivemti.
Harry Stylesas
Harry Stylesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Merginų numylėtinis Harry blogai pasijuto vidury dainos – vaikinas nubėgo kiek tolėliau nuo žiūrovų, kad galėtų išsivemti. Tuo metu kiti grupės nariai nesustojo ir tęsė pasirodymą, padainuodami ir solinę Harry partiją.

Netrukus Harry atsigėrė vandens, nusišluostė veidą rankšluosčiu ir prisijungęs prie Liamo Payne'o, Zayno Maliko,  Louiso Tomlinsono ir Niallo Horano atsiprašė gerbėjų bei užbaigė koncertą iš visų jėgų stengdamasis atlikti savo darbą kaip įmanoma geriau.

Anot „Radar Online“, atvykęs į JAV 19-metis Harry Stylesas beveik visą laisvą laiką leidžia baruose ir naktiniuose klubuose, taigi šis supykinimas veikiausiai buvęs nesibaigiančių vakarėlių padarinys.

Naktį prieš koncertą linksminosi visi „One Direction“ nariai – ryte Liamas Payne'as savo „Twitter“ sekėjams pasiguodė, kad jam taip skauda galvą, jog net nebepamena, kas vakar laimėjo boulingo turnyrą.

VIDEO: Harry Stylesą supykino koncerto metu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius