Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operos solistui Dmitrijui Chvorostovskiui – kraupi medikų žinia: jam diagnozuotas smegenų auglys

Vienu gražiausių pasaulio baritonu tituluojamo operos solisto Dmitrijaus Chvorostovskio (52) gerbėjai sulaukė liūdnų žinių. Medikai jam diagnozavo smegenų auglį. Dėl to mažiausiai iki vasaros pabaigos atšaukti visi D.Chvorostovskio koncertai.
Dmitrijus Chvorostovskis
Dmitrijus Chvorostovskis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Ši žinia pirmiausia pasirodė operos solisto paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

„Su dideliu apgailestavimu turime pranešti, kad Dmitrijus priverstas atšaukti visus savo pasirodymus nuo šio momento iki rugpjūčio pabaigos. Ką tik jam buvo diagnozuotas auglys smegenyse. Nors jo balsas ir vokalas yra normalios būklės, dėl suprantamų priežasčių Dmitrijaus emocinė pusiausvyra smarkiai sutrikusi“, – rašoma pranešime, kuris paskelbtas D.Chvorostovskio feisbuko paskyroje.

Ten pat pranešama, kad solistas jau šią savaitę tikisi pradėti gydymą ir į ateitį žvelgia optimistiškai. D.Chvorostovskis pastaruoju metu prastai jautėsi, jis turėjo problemų dėl koordinacijos.

Pamatyti ir išgirsti Metropolitano operos žvaigždės pasirodymą gyvai ne kartą galėjo ir Lietuvos publika.

Operos solistas 2013 vasaros pabaigoje muzikos gurmanams surengė išskirtinį koncertą Pažaislyje, kur pasirodė su Barbara Frittoli, Stefano Secco, Constantine Orbelian, Kauno miesto simfoniniu orkestru bei Kauno valstybiniu choru, taip pat koncertavo Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Per savo karjerą D.Chvorostovskis dainavo su tokiais muzikos grandais kaip Luciano Pavarotti, Anna Netrebko, Lara Fabian ir kitomis žvaigždėmis.

49-erių aukštas, charizma spinduliuojantis žilaplaukis dainininkas yra patekęs į žurnalo „People“ gražiausių žmonių 50-tuką, o ten itin retai patenka klasikinės muzikos atstovai.

VIDEO: Dmitri Hvorostovsky - Tenderness
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius