-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orlando Bloomas tapo geros valios ambasadoriumi

Holivudo aktorius Orlando Bloomas buvo paskirtas UNICEF geros valios ambasadoriumi. Šį titulą 32-ejų aktorius gavo pirmadienį iš Jungtinių Tautų vaikų fondo. O.Bloomas buvo pagerbtas už darbą ir atsidavimą ginant vaikų teises.
Orlando Bloomas
Orlando Bloomas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Džiaugiuosi dirbdamas su UNICEF, nes jie daro pasaulį geresne vieta gyventi vaikams. Organizacija ne tik suteikia humanitarinę pagalbą, dėl kurios jos vardas žinomas visuose žemynuose. Ji taip pat moko, be to, mėgina moterims ir vaikams suteikti dalykų, kurie padeda įveikti gyvenimo sunkumus“, – užsidegęs kalbėjo O.Bloomas. Jis teigė iš visų jėgų besistengsiąs visais atžvilgiais palaikyti UNICEF.

Gerai kinomanams iš filmo „Karibų jūros piratai“ pažįstamas aktorius su organizacija dirba nuo 2007-ųjų. Tąsyk O.Bloomas Pietų Azijoje su jos nariais lankė mokyklas vargingiausiuose Nepalo regionuose. 2008-aisiais aktorius grįžo į lankytas vietas apžiūrėti, koks darbas atliktas, kad vietos gyventojams būtų tiekiamas švaresnis geriamasis vanduo.

O.Bloomas, tapęs geros valios ambasadoriumi, prisidėjo prie būrio kitų garsenybių, jau turinčių šį titulą. Tarp jų – futbolininkas Davidas Beckhamas, dainininkė Shakira, Lietuvoje viešėjęs aktorius Rogeris Moore‘as ir daugybė kitų.

UNICEF yra Jungtinių Tautų vaikų fondas. Tai pasaulyje pirmaujanti organizacija, dirbanti išskirtinai vaikams. UNICEF – nepolitinė organizacija, veikianti 158 šalyse, kad sukurtų vaikams mielesnį pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius