Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo karališkojo kūdikio vardas

Susipažinkite – princas George'as Alexanderis Louisas. Taip liepos 22-ąją gimusį savo sūnų, būsimąjį Didžiosios Britanijos sosto įpėdinį, pavadino princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine. Šią žinią paskelbė Kensingtono rūmai.
Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas su sūnumi
Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas su sūnumi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mažasis sosto įpėdinis, kaip ir jo tėvas princas Williamas, bus vadinamas pirmuoju vardu – Kembridžo princu George'u. Princo Williamo pilnas vardas yra Williamas Arthuras Philipas Louisas.

Primename, kad karališkojo kūdikio vardas, vos tik pasirodžius žiniai apie Catherine nėštumą, buvo tapęs lažybų objektu. Britai daugiausiai statė už George'o arba Jameso vardus. Buvo neabejojama, kad rinkdami vardą savo atžalai Kembridžo hercogas Williamas ir hercogienė Catherine pagerbs artimiausius ir mylimiausius giminaičius.

Du būsimieji karaliai: princas Williamas su sūnumi
Du būsimieji karaliai: princas Williamas su sūnumi

Antradienio vakarą Catherine ir Williamas sūnumi paliko St.Mary's ligoninę. Trečiadienio naktį ir dieną pora su naujagimiu praleido savo rezidencijoje, Kensingtono rūmuose, kur juos lankė karališkosios šeimos nariai, tarp kurių – karalienė Elizabeth II, princas Harry ir Catherine sesuo Pippa Middleton.

O šiuo metu Catherine, Williamas ir mažasis George'as Alexanderis Louisas nuo pasaulio dėmesio ilsisi karališkajai šeimai priklausančiuose namuose Berkšyre, rašo portalas BBC.

Pirmasis princo Williamo ir jo žmonos Catherine sūnus gimė pirmadienį, 18.24 val. Lietuvos laiku (16.24 val. Didžiosios Britanijos laiku – red. past.). Praėjus kiek daugiau nei parai po gimdymo naujieji tėveliai su pirmagimiu išvyko namo, prieš tai papozavę istorinėmis tapusioms nuotraukoms.

Žmonės.lt ir „The Press Association“ suteikia ypatingą galimybę iki pačių smulkiausių detalių ir iš visų kampų apžiūrėti St.Mary's ligoninės prieigas, kai antradienio vakarą iš jos su būsimuoju Didžiosios Britanijos karaliumi ant rankų išėjo princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine.

Panoraminę nuotrauką galima priartinti ir atitolinti, taip pat sukinėti iš visų pusių. Kviečiame tai ir padaryti:

Get Adobe Flash player

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius