Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paaiškėjo, kas yra Žilvino Trato mylimoji ir dukros motina: tai buvusi Rusijos oligarcho žmona

Užsienyje aktoriaus karjerą darantis Žilvinas Tratas ilgą laiką slėpė savo mylimosios tapatybę, tačiau dabar paaiškėjo, kas ji tokia. Pasirodo, tai rusė Julija Lubichanskaja – buvusi oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona ir trijų jo vaikų motina.
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja
Žilvinas Tratas ir Julija Lubichanskaja / „Instagram“ nuotr.

Aktorius Žilvinas Tratas, užsienyje prisistatantis Jameso Trato vardu, savo romaną su gražuole ruse ilgą laiką slėpė. Prieš metus paskelbęs, kad rengiasi tapti tėvu, jis neatskleidė, kas yra jo būsimo vaiko motina, o nuotraukoje, kurioje aktorius apglėbęs nėščios moters pilvą, jos veidas buvo nukirptas. Šių metų liepą, jau gimus pirmagimei dukrai, Žilvinas ir toliau išliko paslaptingas – apie kūdikio motiną neužsiminė nė žodeliu.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Tratas
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Tratas

Tačiau dabar paaiškėjo, kad ta paslaptinga moteris – Julija Lubichanskaja. Ji pirmadienį savo „Instagram“ paskyroje publikavo asmenukę su Žilvinu ir prie jos parašė ilgą komentarą, kuriuo piktinosi portale Life.ru pasirodžiusia publikacija. Joje buvo rašoma, esą naujas Julijos mylimasis nė iš tolo nėra toks turtingas, kaip jos buvęs vyras, ir neišgali aprūpinti jos taip kaip Nikolajus Sarkisovas, maža to, tai Julija turinti jį išlaikyti.

„Instagram“ nuotr./Julija Lubichanskaja
„Instagram“ nuotr./Julija Lubichanskaja

„Aš, žinoma, jau pripratau prie piktų komentarų, pavydžių žvilgsnių ir negerų žodžių. Ką padarysi, jei tokie žmonės ir viskas, kas mums belieka, tai jiems atleisti ir paleisti. Bet šitas straipsnelis Life.ru, neslėpsiu, užgavo mane stipriai. Aš visada ginu savo artimuosius, aš visada pasiruošusi kaip liūtė juos ginti iš paskutinių jėgų ir niekada neleisiu kam nors jų nuskriausti. Aš taip išauklėta, taip gyvenu ir visada būsiu tokia. Po to, kai šio opuso autorius drįso taip pasisakyti apie mano mylimą vyrą, negalėjau likti abejinga. Kiek įtūžio ir pykčio. Aš jaučiu pareigą paaiškinti situaciją, kad nebūtų preteksto ateityje atsirasti tokioms vulgarioms ir bjaurioms kalboms. Mes su Džeimsu (Žilvinu Tratu – red.) laimingi. Mes mylime vienas kitą ir tai svarbiausia“, – rašė ji.

„Instagram“ nuotr./Julija Lubichanskaja su savo ir Žilvino Trato dukra
„Instagram“ nuotr./Julija Lubichanskaja su savo ir Žilvino Trato dukra

„Jis talentingas aktorius ir aš visa širdimi tikiu jo ateitimi. Tų džiaugsmui, kurie gyvenime vertina tik pinigus, pasakysiu, tikrai – jo vardo kol kas nerasite „Forbes“ sąrašuose, bet patikėkite mano patirtimi, ne tai svarbiausia“, – tęsė Julija.

„Tai visiškai netrukdo dovanoti man dovanas, lepinti mane ir suteikti man laimės. Jis niekada gyvenime neleistų man jo išlaikyti. Tai tikras vyras, jis puikus žmogus su gera širdimi ir stipriu petimi. Būtent tokį vyrą šalia savęs įsivaizduoja kiekviena moteris, užmerkusi akis ir melsdama Dievo atsiųsti jai tokią antrąją pusę. Aš pati laimingiausia moteris žemėje, todėl, kad Viešpats mane išgirdo ir atsiuntė jį man. Visos kalbos, kad aš palikau Nikolajų ir išėjau pas Jamesą – ne daugiau nei apkalbos. Mes susitikome jau po mano skyrybų su buvusiu vyru. Tai nutiko pačiu sunkiausiu gyvenimo momentu, kai aš palaidojau savo mylimą senelę, o po to ir mamą. Jis buvo su manim, jis palaikė mane kiekvieną sekundę. Jei ne jis, aš nežinau, kaip būčiau visa tai išgyvenusi. O paskui įvyko stebuklas ir mums gimė mūsų mažoji princesė, mūsų mylima dukra“, – pridūrė Julija, patvirtinusi, kad tai ji yra Trato vaiko motina.

„Kai kas puolė piktdžiugiškai ieškoti nuotraukų „su pilvu“ ir nesuradę ėmė kurti kažkokias ligotas fantazijas šia tema. Turiu nuliūdinti, tokių nuotraukų pilnas mūsų asmeninis albumas. Tiesiog laimė mėgautis tyla ir mes, skirtingai nei dauguma, neužsiiminėjam moraliniu ekshibicionizmu ir puikiai suprasdami, kas yra socialiniai tinklai, atskiriame savo gyvenimą“, – įrašą užbaigė Julija, paaiškinusi, kodėl jos „Instagram“ paskyroje nėra nė vienos nuotraukos, kur eitų suprasti, jog ji nėščia, ir tik paskui lyg „iš niekur“ ėmė rastis kūdikio nuotraukos.

„Instagram“ nuotr./Žilvinas Tratas ir Julija Lubichanskaja
„Instagram“ nuotr./Žilvinas Tratas ir Julija Lubichanskaja

Nikolajaus Sarkisovo ir Julijos Lubichanskajos santuoka truko 11 metų, jiedu išsiskyrė 2015-ųjų pavasarį. Pora susilaukė trijų vaikų – sūnų Marko, Nikitos ir dukters Sofijos. Po skyrybų duotame interviu Julija yra sakiusi, kad jos ir Nikolajaus šeima tobula atrodė tik iš šalies – iš tiesų ji jautėsi tarsi būtų uždaryta auksiniame narvelyje ir vyras laikė ją savo nuosavybe.

Julijos „Instagram“ paskyroje, kuri turi beveik 100 tūkst. sekėjų, taip pat gausu nuotraukų, kurios darytos Vilniuje.

TV3 nuotr./Žilvinas Tratas
TV3 nuotr./Žilvinas Tratas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius