Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglių dievaičio Justino Bieberio motina buvo nuolat prievartaujama ir mėgino nusižudyti

Neseniai užsienio žiniasklaidoje buvo paviešinta informacija apie kanadiečių popatlikėjo, prieš porą metų vienu ypu į muzikos Olimpą įsiveržusio paauglio-sensacijos Justino Bieberio motiną, rašoma Gather.com.
Justinas Bieberis su motina Pattie Mallette
Justinas Bieberis su motina Pattie Mallette / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jaunojo dainininko motina, 37 metų Pattie Mallette, kuri atrodo tarsi būtų vyresnioji Justino sesuo, mėgino nusižudyti maždaug prieš porą metų iki sūnaus gimimo.

Mat mažametė Pattie nuo penkerių iki dešimties metų buvo nuolat seksualiai prievartaujama. Tačiau visą šį laiką mergaitė bijojo kam nors prasitarti, kas su ja buvo daroma.

Užtat vos sulaukusi 10 metų Pattie jau pamėgino alkoholio ir narkotikų, kurie netrukus tapo jos „geriausi draugai“. Tokiu būdu mergaitė mėgino numalšinti savo kančias ir patėvio padarytą skriaudą. O kai merginai suėjo 15 metų, ji pabėgo iš namų ir ėmė lankytis gerokai už ją vyresnių vyrų kompanijose. Ji nelankė mokyklos, vartojo narkotikus ir vogė.

Tačiau vieną gražią dieną Pattie nusibodo toks gyvenimas. „Tada aš pasakiau sau, kad turiu numirti ir turiu tai padaryti kaip galima greičiau“, – pasakojo J.Bieberio motina viename savo interviu.

Mergina puolė po pravažiuojančios mašinos ratais. Laimė, vairuotojas spėjo pasukti vairą ir ji liko gyva. Po metų ji sutiko būsimą Justino tėvą ir pastojo.

Primename, kad J.Bieberis pradėjo savo muzikinę karjerą 2007 metais. O jau 2009 metais jo singlas „Оne Time“ tapo hitu. Tais pačiais metais J.Bieberis buvo pakviestas dalyvauti „MTV Video“ apdovanojimų įteikimo ceremonijoje.

2010 metų rugsėjo 10 dieną J.Bieberis sulaukė MTV apdovanojimo kaip geriausias jaunasis atlikėjas, o vėliau susižėrė dar kelis prestižinius apdovanojimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius