Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglių sensacija Justinas Bieberis trikdo miestų saugumą (nuotraukos)

Stulbinama sėkme besimėgaujantis 16-metis dainininkas Justinas Bieberis pripratęs prie klykiančių gerbėjų minių, tačiau jo garbinimas Australijoje „perėjo į kitą lygį“.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sidnėjuje po atviru dangumi turėjęs vykti jauno atlikėjo koncertas buvo atšauktas susirūpinus dėl saugumo – keletui merginų prireikė medikų pagalbos po to, kai jos buvo „aplamdytos“ minioje. J.Bieberis koncertuoti Sidnėjuje turėjo po to, kai anksti ryte vienai vietos televizijų davė interviu. Tačiau sąmyšį jis stebėjo iš televizijos studijos – Dailymail.co.uk duomenimis, vaikinas atrodė sutrikęs dėl tokio dėmesio.

Apie australių pamišimo dėl atlikėjo mastą galima spręsti jau vien pagal tai, kad rinktis į rytinį koncertą jos pradėjo jau antrą valandą nakties. Belaukdamos savo dievuko nualpo net 10 merginų. Policijos pareigūnai paskelbė apie didelę koncerto riziką saugumui ir siekiant išvengti „masinės isterijos“ šis buvo atšauktas. Tokios žinios sulaukė J.Bieberio gerbėjų nepasitenkinimo, o dalis merginų atvirai liejo ašaras.

„Nepaisant visko, kas nutiko, noriu, kad visi žinotumėte, kad man rūpite ir jūs esate kieti! Padėkočiau kiekvienam asmeniškai jei tik galėčiau!“ – per „Twitter“ ramino įsiaudrinusius gerbėjus J.Bieberis. Australijoje vaikinas reklamuoja savo debiutinį albumą „My World 2.0“.

Gerbėjų aistras Sidnėjuje įamžintas nuotraukose pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius