-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pakvipo K.Minogue vestuvių puota

Australų kilmės popdainininkė Kylie Minogue, regis, labai aktyviai planuoja netrukus turinčią įvykti vestuvių ceremoniją ir puotą. Dėl meilės ji net ketina atsiversti į katalikybę.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Showbizspy.com duomenimis, 41-erių atlikėja be galo trokšta tradicinių vestuvių su mylimuoju, ispanų modeliu Andresu Valencoso. K.Minogue svajoja tuoktis bažnyčioje, o tam, kad galėtų džiaugtis savo svajonių ceremonija, ji svarsto galimybę perimti A.Valencoso tikėjimą.

Kaip pranešė britų žurnalas „Grazia“, K.Minogue smarkiai paveikė tai, kaip A.Valencoso šeima vertina savo tikėjimą. „Kylie taip įtraukė mintis per ceremoniją laikytis tradicinių katalikų apeigų, kad net rimtai svarsto apie atsivertimą“, – sakė šaltinis. K.Minogue ir A.Valencoso susitikinėja nuo praėjusių metų lapkričio.

Pranešama, kad susisaistyti santuokos saitais jie ketina Ispanijoje, Kosta Bravoje, IX amžiuje pastatytoje pilyje „Parador de Cardona“. Taip pat planuojama ir antra ceremonija Australijoje, netoli atlikėjos šeimos namų Melburne. Pora ketina nekviesti daug svečių ir viliasi, kad iškilmės bus labai privačios ir intymios. Kalbama, kad K.Minogue ketina vilkėti „Dolce&Gabanna“ mados namų suknelę, tačiau ši nebus perdėm seksuali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius