-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakvipo vestuvėmis

Geltonoji spauda pranašauja – šiųmetis „Formulės-1“ čempionas 23-ejų Lewisas Hamiltonas greitai gali susisaistyti šventais santuokos saitais su savo mylimąja Nicole Scherzinger.
Nicole su Lewisu
Nicole su Lewisu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iš Havajų kilusi 30-ies dainininkė, grupės „The Pussycat Dolls“ narė praėjusią savaitę emocingai skelbė savo meilę lenktynininkui interneto platybėse. Į jos pareiškimą mylimasis „atsišaukė“ viešai pripažindamas, esąs „pametęs galvą“ dėl savo merginos.

Dabar pora užsibrėžė naują tikslą – L.Hamiltonas ir N.Scherzinger rengiasi Naujuosius metus sutikti Havajuose, kur susitiks su dainininkės tėvais. Tokios žinios paskatino diskusiją, ar būtent tuomet lenktynininkas pasipirš 7 metais vyresnei savo draugei.

N.Scherzinger jau teko bendrauti su mylimojo šeima po L.Hamiltono pergalės „Formulėje-1“. Pasak dainininkės draugų, ji mėgins Naujuosius paversti ypatinga švente, juolab kad sausį L.Hamiltono gimtadienis.

„Nicole ruošiasi pasikviesti Lewisą į savo namus Havajuose. Ji nori, kad mylimasis susipažintų su jos šeima. Havajuose pora ne tik švęs Naujuosius, bet tikriausiai surengs ir Lewiso gimtadienio vakarėlį sausio 7-ąją“, – sakė vienas atlikėjos draugų. Pasak šaltinio, šiuo metu dainininkė ieško sau buto ar namo Londone, tam kad galėtų būti arčiau savo vaikino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius