Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite George'o Clooney reakciją sužinojus apie draugų Brado Pitto ir Angelinos Jolie skyrybas

Antradienį pasaulį apskriejo žinia apie auksinės Holivudo poros Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas, o netrukus internete ėmė plisti George'o Clooney interviu, per kurį jis iš žurnalisto sužino apie savo gerų draugų skyrybas.
George'as Clooney
George'as Clooney / Video kadras

Angelina Jolie skyrybų prašymą teismui įteikė pirmadienį, o antradienio rytą (Lietuvos laiku – vakare) Amerika pabudo matydama visoje žiniasklaidoje mirgančias antraštes apie tobula laikytos poros skyrybas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybų internete pasipylė memai su švenčiančia Jennifer Aniston

Sprendimą skirtis pora priėmė pastarosiomis dienomis ir apie tai nežinojo net jų artimieji ar draugai. Štai Angelinos Jolie tėvas aktorius Jonas Voightas sekmadienį lyg niekur nieko dalyvavo „Emmy“ apdovanojimuose, o apie subyrėjusią dukters santuoką sužinojo iš spaudos.

„Turėjo būti kas nors labai rimto, kad šitai nutiktų, – kalbėdamas su ET sakė Angelinos Jolie tėvas. – Nelabai ką žinau, bet planuoju artimiausiu metu pasikalbėti su ja ir vaikais.“​

Vida Press nuotr./Bradas Pittas ir George'as Clooney filme „Oušeno vienuoliktukas“ (2001 m.)
Vida Press nuotr./Bradas Pittas ir George'as Clooney filme „Oušeno vienuoliktukas“ (2001 m.)

Žinia apie Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas trenkė it perkūnas iš giedro dangaus ir artimam poros draugui George'ui Clooney. Jis apie tai sužinojo iš CNN reporterio, kai šis aktorių pakalbino po vieno Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos renginio Niujorke, kuriame George'as Clooney antradienį dalyvavo su savo žmona advokate Amal Clooney.

Paklaustas, ką galėtų pasakyti apie savo draugų Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas, George'as Clooney akivaizdžiai sutriko ir nebežinojo, ką pasakyti.

„Kas nutiko? – reporterio perklausė George'as Clooney. – Nežinojau šito. Oho. Tada man labai gaila. Tai labai liūdna žinia ir nesėkmė šeimai. Man labai liūdna tai girdėti. Aš pirmą kartą apie tai išgirdau.“​

Šį video galite pažiūrėti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius