Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paparacai užklupo Taylor Swift besibučiuojančią su aktoriumi Tomu Hiddlestonu

Vos prieš kelias savaites su diždėjumi Calvinu Harrisu (32 m.) išsiskyrusi Taylor Swift (26 m.) jau turi naują draugą: paparacai užklupo ją per romantišką pasimatymą su britų aktoriumi Tomu Hiddlestonu (35 m.), kuris, kalbama, gali tapti naujuoju Džeimsu Bondu.
Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas „Met Gala“ pokylyje
Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas „Met Gala“ pokylyje / „Scanpix“ nuotr.

Vos prieš kelias savaites nutrūko 15 mėnesių trukęs Taylor Swift ir Calvino Harriso romanas, bet dainininkė ilgai viena nebuvo – iš karto prisistatė kandidatas, kuriam skyrybos pasirodė tinkama proga užsitarnauti jos palankumą.

Britų laikraštis „The Sun“ trečiadienį išplatino išskirtines nuotraukas, kuriose įamžintas romantiškas naujos porelės pasimatymas Rod Ailande, kur dainininkė turi namus prie Atlanto vandenyno. Nuotraukos iškalbingesnės nei žodžiai – Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas užfiksuoti susikabinę rankomis, besibučiuojantys, darantys asmenukes, o atvėsus orui Tomas savo naują širdies damą pridengė savo striuke.

Paparacų nuotraukas iš porelės pasimatymo galite pamatyti ČIA.

„The Sun“ nuotr./Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas laikraščio „The Sun“ pirmajame puslapyje
„The Sun“ nuotr./Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas laikraščio „The Sun“ pirmajame puslapyje

„Jie matė tik vienas kitą – buvo apsikabinę ir bučiavosi, nepaisydami to, kad kokie 20 žmonių taip pat vaikščiojo po paplūdimį, – „The Sun“ cituoja vieną liudininką. – Jie atrodė kaip bet kuri kita jauna pora, beprotiškai įsimylėjusi ir negalvojanti apie nieką kitą pasaulyje.“

Gegužės pradžioje Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas dalyvavo „Met Gala“ pokylyje, kur ir susipažino – jiedu vakarą leido prie to pačio staliuko. Jie iškart patraukė vienas kito dėmesį, o internete netrukus pasklido filmukas iš vakarėlio, kuriame užfiksuota smagi jų šokio dvikova. Po to pokylio aktorius sakė, kad Taylor Swift – labai žavinga ir nuostabi.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

A video posted by Carlos Souza (@carlossouza1311) on

Anoniminis šaltinis iš Taylor Swift aplinkos sakė, kad Tomas Hiddlestonas ją mergino nuo pat pažinties pradžios – net siuntė jai gėlių.

„Jis ją užkariavo“, – sakė šaltinis.

Šaltiniai iš Taylor Swift aplinkos užbėgo už akių ir užtikrino, kad Tomas Hiddlestonas nebuvo priežastis, dėl ko dainininkė išsiskyrė su Calvinu Harrisu. Ji esą didžėjų pati paliko dėl to, kad jis dar nebuvo pasirengęs santuokai ir vaikams, apie ką dainininkė jau pagalvoja.

„Nebuvo taip, kad jie nebuvo laimingi, bet kai ji pradėjo kalbėti apie bendrą jų ateitį pasidarė aišku, kad jie nenori tų pačių dalykų tuo pačiu metu“, – sakė šaltinis.

Tačiau nors Taylor Swift ir Calvino Harriso skyrybų istorijoje nebuvo jokio trečio asmens, faktas, kad ji taip greitai užmezgė kitus santykius ir dar su viešu žmogumi, sunervino didžėjų. Vos pasirodė tos „The Sun“ nuotraukos, Calvinas Harrisas išmetė savo buvusią merginą (ir jos brolį Austiną) iš draugų socialiniuose tinkluose ir ištrynė visas nuotraukas bei žinutes, kur ji minima – net tą, kuri patvirtino apie jų skyrybas, ir kurioje jis sakė, kad „kas liko, tai didžiulė meilė ir pagarba“.

„Instagram“ nuotr./Taylor Swift ir Calvinas Harrisas
„Instagram“ nuotr./Taylor Swift ir Calvinas Harrisas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius