Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinės M.Jacksono valandos: maldavo tėvo, skaitė Bibliją ir kaltino vadybininkus

Paskutines savo gyvenimo valandas M.Jacksonas praleido baisiai kentėdamas, jis maldavo susitikimo su savo tėvu ir, veikiamas vaistų, visiškai emociškai palūžo, skelbia „Daily Mail.“
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Malda Biblija

Autorius Ianas Halperinas, kuris jau prieš aštuonis mėnesius nuspėjo, kad popmuzikos karalius gali mirti, ir kurio knyga „Unmasked: The Final Years of Michael Jackson“ yra perkamiausių knygų sąrašuose, atliko didžiulį darbą imdamas interviu iš mirusios žvaigždės artimųjų, tyrėjų, liudininkų.

Jo sudarytas paskutinių M.Jacksono gyvenimo valandų vaizdas pribloškia. Jis buvo apsvaigęs nuo stiprių nuskausminamųjų, skaitė Bibliją, rašė tamsias, košmarus primenančias eiles, isteriškai kaltino vadybininkus, kurie „išdavė“ jį, suorganizavę Londone 50 sugrįžimo koncertų.

Reikalavo nutraukti koncertus

Rašytojas teigia, kad M.Jacksonas reikalavo nutraukti jo koncertus ir prašė iškviesti jo tėvą, sakydamas, jog tai yra vienintelis žmogus pasaulyje, kuriuo jis gali pasitikėti. Sužinojęs, kad su tėvu nepavyksta susisiekti, M.Jacksonas pareikalavo, kad jo asmeninis daktaras atvyktų ir suleistų jam stiprių nuskausminamųjų vaistų.

I.Halperinas teigia, jog M.Jacksono aplinka melavo, sakydama, jog su tėvu nepavyksta susisiekti. Jo teigimu, jeigu tėvas būtų iškviestas, M.Jacksonui galbūt nebūtų prireikę tokios vaistų dozės ir galbūt jis būtų likęs gyvas. Teigiama, jog M.Jacksono tėvas Joe Jacksonas kelis kartus bandė privažiuoti prie savo sūnaus namo, tačiau apsauga jį sustabdydavo. Autorius teigia, kad J.Jacksonas greičiausiai būtų pataręs savo sūnui nerengti tiek koncertų, to labai baiminosi žvaigždės vadybininkai.

Dar prieš kelias dienas, autoriaus teigimu, M.Jacksonas skundėsi, jog jis „sudarė sutartį su velniu“, taip vadindamas koncertų ciklo Londone organizatorius.

Skaitė Bibliją ir verkė

Paskutines žvaigždės gyvenimo valandas J.Halperinas apibūdina kaip visišką chaosą ir M.Jacksono emocinį nuopuolį. Jis verkė, skambino koncertų organizatoriams, šaukdamas, kad jis gali surengti tik 5 koncertus, o ne 50. Užsidaręs kambaryje jis klausė muzikos, kurios paprastai tikrai neklausytų – pavyzdžiui, „Gypsy Kings.“

Paskutinėmis valandomis rašyti jo eilėraščiai, kurie rasti jo kambaryje, atspindėjo Michaelo būklę – tai buvo siaubingos, baisios eilės. Apie 40 minučių jis sėdėjo skaitydamas Bibliją ir verkė.

Galiausiai, kai daktaras suleido M.Jacksonui jo taip reikalautų „Diprivan“ vaistų, žvaigždė pasakė jam: „Nesijaudink dėl manęs. Aš einu miegoti.“ Po 25 minučių daktaras buvo pastebėtas išeinantis iš Michaelo kambario. M.Jacksonas daugiau nebepabudo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius