-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paulo Walkerio mylimoji Jasmine Pilchard Gosnell nesusitaiko su jo mirtimi – mergina iki šiol lankosi pas psichologus

Praėjus beveik penkiems mėnesiams po tragiškos avarijos, kurioje žuvo aktorius Paulas Walkeris, jo ilgametė mylimoji Jasmine Pilchard Gosnell (23 m.) vis dar negali susitaikyti, kad jo nebėra šalia – jauna moteris praktiškai neišeina iš psichologų kabineto.
Paulo Walkerio mergina Jasmine Pilchard-Gosnell
Paulo Walkerio mergina Jasmine Pilchard-Gosnell (nuotraukoje mergina užfiksuota praėjus kelioms dienoms po Paulo Walkerio žūties) / AOP nuotr.
Temos: 1 Paulas Walkeris

Jasmine Pilchard Gosnell tėvas Casey Gosnellas (47 m.) „MailOnline“ atskleidė, kad šiuo metu jo dukra lanko psichoterapijos užsiėmimus, kurie turi padėti jai bent šiek tiek sulopyti sudaužytą širdį.

„Reikia suprasti, kad ji vis dar yra siaubingai sukrėsta dėl Paulo mirties ir tokia bus dar ilgą laiką, – sakė Casey Gosnellas, kuris aršiai gina savo gedinčios dukters ramybę nuo bet kokių smalsuolių ir žurnalistų. – Galbūt kada nors ji bus pasiruošusi kalbėti apie Paulą, bet dar ne dabar. Ji bando susigyventi su savo netektimi – jai tai be galo sunku. Bet ji turi savo šeimą ir mes stengiamės padėti ir paremti ją kiek tik galime.“

AOP nuotr./Paulas Walkeris ir Jasmine Pilchard-Gosnell 2011-aisiais
AOP nuotr./Paulas Walkeris ir Jasmine Pilchard-Gosnell 2011-aisiais

Paklausta, kaip laikosi Jasmine, merginos senelė Theresa Gosnell (68 m.) susirūpinusiu veidu kraipo galvą. „Ji stengiasi kaip įmanoma, bet jai labai sunku. Ji namuose su savo šeima – žmonėmis, kurie ją myli. Namai yra ta vieta, kurioje šiuo metu jai ir reikia būti“, – sakė moteris.

Po mylimojo žūties Jasmine Pilchard Gosnell grįžo gyventi į savo šeimos namus Goletoje, kurie yra maždaug 200 kilometrų į šiaurę nuo Los Andželo. Pabėgusi toliau nuo Holivudo, kur gyveno kartu su Paulu Walkeriu, mergina bando susitvarkyti į šipulius sudužusį gyvenimą bei susivokti, kad savo ateitį teks kurti be gyvenimo meilės.

Jasmine Pilchard Gosnell su Paulu Walkeriu kartu buvo septynerius metus – kai jiedu pradėjo susitikinėti, jai tebuvo 16 metų, o jam – 33-eji.

„Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Paulas Walkeris automobilio avarijoje žuvo pernai, lapkričio 30-ąją. Nelaimės metu Jasmine dalyvavo jo organizuotame labdaringame renginyje. „Paulo mergina stovėjo šalia manęs, kai man paskambino ir pasakė, kas nutiko. Kai jai pasakiau, ji apalpo“, – pasakojo renginyje dalyvavęs vyras. Anot jo, būtent Jasmine apie Paulo Walkerio žūtį pranešė jo 15-metei dukrai Meadow.

AOP nuotr./Paulo Walkerio merginą Jasmine Pilchard-Gosnell guodžia draugas
AOP nuotr./Į Paulo Walkerio šeimos namus po jo žūties atvykusią aktoriaus merginą Jasmine Pilchard-Gosnell guodžia draugas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius