Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavojus Jude'o Law reputacijai

Netyčia 4-ą kartą tėvu tapsiančiam aktoriui Jude‘ui Law kūdikį turėtų pagimdyti britų spaudoje „dviejų naktų moterimi“ vadinama 24-erių aktorė ir modelis Samantha Burke.
Jude'as Law
Jude'as Law / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jude'as Law

Pora susipažino Niujorke per Kalėdas, J.Law filmuojantis juostoje apie Šerloką Holmsą. Vėliau sekė audringas, bet trumpas romanas. Pranešama, kad S.Burke dukters susilaukti turėtų maždaug spalio 6-ąją. Taip pat Dailymail.co.uk skelbia, esą būsima motina jau yra nutarusi, kad gimusią mergaitę pavadins Sophia.

„Panelė Burke gali patvirtinti, kad ji turėjo santykių su ponu Law ir kad ji informavo jį, kad susilauks jo kūdikio rudenį. Nuo pat tos akimirkos, kai sužinojo apie panelės Burke nėštumą, ponas Law sutiko prisiimti visą atsakomybę ir labai palaiko S.Burke“, - viešai pranešė S.Burke atstovai.

Samanthos motina Lea Burke, kalbėdamasi su „The Sun“ žurnalistais atskleidė, kad jos duktė siaubingai bijojo pranešti žinią J.Law. „Ji buvo šokiruota, sužinojusi, kad yra nėščia. Būtų labai malonu, jei tėvas būtų greta, kai vaikas augs, bet akivaizdu, kad taip nenutiks dėl Jude‘o darbo“, - apgailestavo moteris.

Nors žinomo aktoriaus atstovai nepaliaudami kartoja, kad aktorius prisiims visą atsakomybę ir nepaliks nėščiosios vienos, Samanthos giminės tuo nėra įsitikinę. „Samantha atvyko pas mane prieš mėnesį. Ji pasakojo, kad su Jude‘u susitikinėjo vos porą savaičių“, – tvirtino modelio močiutė. Niujorke, kur ir susipažino su aktoriumi, S.Burke dirbo modeliu, o papildomų pinigų prisidurdavo dirbdama aukle. „Jis ten dirbo per Kalėdas. Juos supažindino bendri draugai. Jude‘as pasinaudojęs Samantha pabėgo į Angliją ir pametė ją. Tai neatrodo labai vyriška, ar ne?“ – kalbėdama su Dailymail.co.uk žurnalistais, piktinosi moteriškė.

Ji neslėpė ir pasibjaurėjimo dėl to, kad suaugęs vyras, turintis kitų vaikų, nepagalvojo apie nesaugaus sekso pasekmes. 36-erių aktorius jau turi tris vaikus su buvusia žmona Sadie Frost.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius