Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio rytą M.Jacksonas atsidurs žvaigždžių ir klasikinio meno apsuptyje (apklausa)

Praėjus septyniasdešimčiai dienų po mirties, Michaelas Jacksonas atguls, kaip spėjama, jau galutinėje amžino poilsio vietoje Los Andželo priemiestyje Glendeile esančiose kapinėse „Forest Lawn Memorial Park“.
Katherine Jackson su sūnumi Michaelu Jacksonu
Katherine Jackson su sūnumi Michaelu Jacksonu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Laidotuvių ceremonijoje dalyvaus tik velionio šeima ir artimiausi draugai. Žiniasklaidos atstovai, budriai sekę visas M.Jacksono mirties aplinkybes, šįkart bus priversti likti už kapinių vartų.

Kol kas mažai žinoma apie pačią laidotuvių ceremoniją. Kalbama, kad joje pasirodys ir kelis kūrinius atliks gera M.Jacksono bičiulė dainininkė Gladys Knight.

Ceremonija 19 val. vietos (penktadienį 5 val. Lietuvos) laiku prasidės kapinių Didžiajame mauzoliejuje – neoklasicistiniame statinyje, kurį įkvėpė garsieji Genujos „mirusiųjų rūmai“ „Campo Santo“.

Mauzoliejus, kuris yra visados atviras turistams, buvo uždarytas trečiadienį – tądien prasidėjo pasiruošimas laidotuvėms. Turistai ir M.Jacksono gerbėjai į mauzoliejų bus įleidžiami penktadienį. Įspūdingame mauzoliejuje lankytojai turės progą išvysti tikslias skulptoriaus Michelangelo kūrinių „Dovydas“, „Mozė“ „Pieta“ kopijas bei vitraže atkurtą garsųjį Leonardo da Vinci paveikslą „Paskutinė vakarienė“.

Paauksuotas M.Jacksono karstas bus padėtas mauzoliejaus, kuriame palaidotos tokios Holivudo aukso amžiaus žvaigždės kaip Clarkas Gable'as, Jeanas Harlow ir Carole Lombard, privačioje dalyje.

Tarp kitų pramogų pasaulio žvaigždžių, palaidotų „Forest Lawn“, yra Humphrey Bogartas, Lonas Chaney, Natas Kingas Cole'as, Waltas Disney, Errolas Flynnas ir Jimmy Stewartas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius