Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PETA niršta dėl aktorės Mischos Barton fotosesijos su žalia mėsa

Didžiojoje Britanijoje gimusi aktorė Mischa Barton sulaukė gyvūnų teisių gynėjų organizacijos PETA kritikos. 25-erių mergina aktyvistus užrūstino nusifotografavusi prieštaringai vertinamoje fotosesijoje su žalios mėsos gabalu.
Mischa Barton
Mischa Barton / TylerShields.com nuotr.
Temos: 1 Mėsa

Aktorę fotografavo kontraversiškais darbais garsėjantis amerikiečių fotografas Tyleris Shieldsas. PETA jį pasmerkė drauge su modeliu. „Ši žalios mėsos manija yra pasenusi, ji ne tik žeidžia ir žudo karves, bet ir gali pakenkti Mishai. Labai daug mėsos užkrėsta salmonelėmis, E.coli ir kitomis bakterijomis. Laižyti tokią mėsą tas pats, kas laižyti tualetą. Negana to, kad šios nuotraukos visiškai neoriginalios, jas kūrę žmonės beširdžiai – kankinto gyvulio mėsa nėra pokštas, tai ne būdas pasimaivyti ir tai nėra kieta. Ši mėsa pilna kraujo, jai sukurti buvo pasinaudota smurtu“, – rašoma PETA kreipimesi.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mischa Barton
Mischa Barton

M.Barton į kaltinimus neatsakė, tačiau savo atsaką išplatino T.Shieldsas. Jis teigė nesuprantantis kilusio sąmyšio, mat karvę, kurios mėsa buvo panaudota, nužudė ne jis. „Gyvulio nežudžiau, tik nusipirkau mėsos. Jei jie mano, kad vietoj mėsos turiu naudoti salotų lapus, gerai, galbūt pagalvosiu apie tai. Aš jų nepuolu už tai, kad nevalgo mėsos, tad kodėl jie turėtų trukdyti man?“, – rašė fotografas.

M.Barton fotosesijos su žalia mėsa nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius