Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmas žvilgsnis į „Bridžitos Džouns kūdikį“: į herojus įsikūniję aktoriai pozavo žurnalo viršeliui

Bridžitos Džouns gerbėjai trina rankomis ir nekantraudami laukia, kada ekranus pasieks naujoji kultinės komedijos dalis „Bridžitos Džouns kūdikis“ („Bridget Jones' Baby“).
Filmo „Bridžitos Džouns kūdikis“ aktoriai Patrickas Dempsey, Renee Zellweger ir Colinas Firthas
Filmo „Bridžitos Džouns kūdikis“ aktoriai Patrickas Dempsey, Renee Zellweger ir Colinas Firthas / „Entertainment Weekly“ viršelis

Nors iki „Bridžitos Džouns kūdikio“ pasirodymo dar yra likę nemažai laiko, tačiau jau prasidėjo filmo reklaminė kampanija: ant naujausio žurnalo „Entertainment Weekly“ viršelio filmo aktoriai Renee Zellweger, Patrickas Dempsey ir Colinas Firthas pirmą kartą įsiamžino kaip jų vaidinami herojai.

„Kaip aktorė jaučiuosi tarsi susitikčiau su sena drauge, – apie Bridžitą Džouns, kurią vaidina jau trečią kartą, sakė Renee Zellweger. – Myliu šį personažą, man patinka, kad ji papasakoja, ką reiškia būti moterimi, o jos patiriamos situacijos daug kam artimos.“​

Trečiasis filmas apie žiūrovų pamėgtą Bridžitą Džouns pradėtas filmuoti praėjusią vasarą ir planuojama, kad kino ekranus pasieks ateinantį balandį.

Iki šiol filmo scenarijus laikomas paslaptyje – žinoma tik tiek, kad jis bus kuriamas ne pagal trečiąją Helen Fielding knygą „Pamišusi dėl meilės“, o pasakos visai kitą istoriją.

Taip pat išlieka intriga dėl Bridžitos Džouns vyrų – Colinas Firthas ir toliau įkūnys žiūrovų jau pažįstamą Marką Darsį, tačiau ką konkrečiai vaidins Patrickas Dempsey ir kokią svarbą jo įkūnijamas herojus turės Bridžitos gyvenime, vis dar neskelbiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius