Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 32 metų „Vaiduoklių medžiotojai“ grįžta moteriškame kailyje

1984-aisiais režisierius Ivanas Reitmanas sukūrė pirmuosius „Vaiduoklių medžiotojus“ ir pakerėjo pasaulį. Juosta vėliau ne kartą tapo įvairiausiais serialais ir perdirbiniais. Po 32 metų „Vaiduoklių medžiotojai“ triumfuodami JAV jau uždirbtais milijonais ir puikiomis recenzijomis grįžta į kino ekranus. Tiesa, tiksliau būtų sakyti medžiotojos, o ne medžiotojai...
Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig ir Kate McKinnon komedijoje „Vaiduoklių medžiotojos“
Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig ir Kate McKinnon komedijoje „Vaiduoklių medžiotojos“ / Kadras iš filmo

Jau liepos 29-ąją į kino teatrus atkeliaujanti veiksmo komedija – buvusio aktoriaus (vaidinusio tokiose juostose, kaip „Afigena mokytoja“, „Prisirpusios pamergės“ ar seriale „Biuras“) bei keturiems pagrindiniams „Emmy“ nominuoto Paulo Feigo darbas. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka gerai žinomos ir žiūrovų mėgstamos komikės Kristen Wiig ir Melissa McCarthy bei Kate McKinnon ir Leslie Jones.

Kadras iš filmo/Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig ir Leslie Jones komedijoje „Vaiduoklių medžiotojos“
Kadras iš filmo/Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig ir Leslie Jones komedijoje „Vaiduoklių medžiotojos“

„Tai – puikus atpalaiduojantis ir į nuotykius įtraukiantis filmas. Iš pradžių atrodė keista, kad pasirinktas toks scenarijus apie vaiduoklių medžiotojas moteris, tačiau tai – visiškai naujas ir šviežias požiūris į šią kultinę istoriją“, – pasakoja Kristen Wiig.

Jai antrina ir pats režisierius. Pasak jo, „norėjosi pažvelgti į istoriją iš visiškai kitos perspektyvos ir panaudoti naujausius kompiuterinius efektus“.

Naujieji „Vaiduoklių medžiotojai“ pasakos apie dvi mokslininkes, kurių niekas nevertina, nes jos – dailiosios lyties atstovės. Erina ir Ebė yra rašytojos, knygos apie vaiduoklius autorės. Natūralu, kad „rimti“ mokslininkai moteris išjuokia. Po kelerių metų Manhatane ima dėtis keisti, protu nepaaiškinami dalykai. Erina, Ebė ir dvi jų naujos bendražygės – branduolinės energetikos specialistė Džilian ir metro darbuotoja Petė – stoja į kovą prieš Rovaną: pavojingą demoną, siekiantį užvaldyti žmones.

Kadras iš filmo/Komedija „Vaiduoklių medžiotojos“
Kadras iš filmo/Komedija „Vaiduoklių medžiotojos“

Beje, spauda jau mirga naujienomis ir apie ypatingus filmo titrus. Pavyzdžiui, čia pagerbiamas vienas ypatingas gerbėjas „GB Superfan“ Ryanas E. Kentas, kuris buvo kelis kartus susitikęs su kūrybine grupe, tačiau tęsinio taip ir nesulaukė. Jis mirė 2015-ųjų sausį. Taip pat prabėgus titrams, iš kino salių neišėję atidesni žiūrovai pamatys ir dar vieną rimtą užuominą... Režisieriaus teigimu, ją sugalvota nufilmuoti ir įmontuoti pačią paskutinę akimirką. Tad išlaukite iki pabaigos!

„Vaiduoklių medžiotojai“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja liepos 29-ąją. Štai filmo anonsas:

VIDEO: Fanstastinė veiksmo komedija VAIDUOKLIŲ MEDŽIOTOJAI. Kinuose nuo liepos 29 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius