Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po antro gimdymo Jessica Simpson džiaugiasi greitai atsikratanti antsvorio

Atlikėja ir aktorė Jessica Simpson (33), 2012-ųjų gegužę susilaukusi pirmagimės Maxwell, atlaikė itin daug kritikos strėlių dėl savo svorio – prieš nėštumą lieknomis kūno formomis galėjusi puikuotis moteris jo metu ir po gimdymo atrodė gerokai stambesnė, o jos nesėkmingus bandymus atsikratyti svorio spauda stebėjo ir aptarinėjo iki smulkmenų.
Dainininkė ir aktorė Jessica Simpson
Dainininkė ir aktorė Jessica Simpson / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Antsvoris

Nebegalėdama pati susitvarkyti su antsvorio problemomis, J.Simpson sutiko tapti internetinės lieknėjimo programos „Weight Watchers“ dalyve – jai buvo sureguliuota mityba, paskirta fizinio aktyvumo programa.

Rezultatų ilgai laukti nereikėjo – jau po kelių mėnesių Jessica viešumoje pasirodė gerokai lieknesnė. Vis dėlto toliau lieknėti žinomai moteriai „sutrukdė“ antrasis nėštumas – 2013-ųjų birželio 30 dieną su sužadėtiniu Ericu Johnsonu jiedu susilaukė sūnaus Ace Knute.

Kaip ir reikėjo tikėtis, nėštumo metu Jessica vėl priaugo svorio, tik jau gerokai mažiau negu laukdamasi pirmosios atžalos. Žvaigždė užsienio spaudai buvo sakiusi, kad pasimokė iš savo klaidų ir per antrąjį nėštumą neleido sau valgyti bet kokio nesveiko maisto. Moteris taip pat pabrėžė, kad stengėsi kur kas daugiau judėti ir mankštintis.

Panašu, kad planą nebekaupti antsvorio Jessica puikiai vykdo – praėjus keturiems mėnesiams po sūnaus gimimo „Twitter“ ji pasidalino asmenine nuotrauka, kurioje plačiai šypsosi ir demonstruoja gerokai sulieknėjusias formas.

„Twitter“ nuotr./Jessica Simpson
„Twitter“ nuotr./Jessica Simpson

„Negaliu nustoti šypsotis filmuodamasi „Weight Watchers“ reklamai“, – po nuotrauka parašė ji. Ne paslaptis, kad ši internetinė lieknėjimo programa tiek po pirmojo, tiek po antrojo nėštumo gelbsti Jessicai metant svorį, o ji savo ruožtu tapo jų reklaminiu veidu ir gavo apvalią 4 milijonų dolerių sumelę už bendradarbiavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius