Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokalbių laidoje Miley Cyrus savo krūtis pridengė tik širdies formos lipdukais

Skandalingoji dainininkė Miley Cyrus į tiesioginę televizijos pokalbių laidą atlikėja atėjo nuogas krūtis prisidengusi tik blizgančiais širdelės formos lipdukais.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Trečiadienio vakarą Miley Cyrus dalyvavo tiesioginėje pokalbių laidoje „Jimmy Kimmel Live“, ir vos tik pasirodžiusi žiūrovams privertė juos aiktelėti – ant pečių atlikėja buvo užsimetusi švarkelį, o jos nuogas krūtis tedengė širdelės formos lipdukai.

„Man šiek tiek šalta, reikėjo apsivilkti marškinėlius“, – pajuokavo dainininkė, atsisėdusi šalia 47-erių laidos vedėjo.

Jimmy Kimmelis neslėpė, kad toks jo viešnios įvaizdis verčia jį raudnuoti, tačiau Miley jam atkirto: „Tiesiog žiūrėk į mano antakius“.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Miley Cyrus ir Jimmy Kimmelis
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Miley Cyrus ir Jimmy Kimmelis

TAIP PAT SKAITYKITE: Nuotrauka iš nudistų pliažo pasidalijusi manekenė Julija Steponavičiūtė: „Visiškai dėl jos nesijaudinu“

Paklausta, kaip į tokį jos įvaizdį reaguoja jos tėtis, garsus kantri muzikos dainininkas Billy Ray Cyrusas, Miley taip pat neieškojo žodžio kišenėje: „Mano tėtis nežino, kaip įsijungti televizorių, – pajuokavo ji, tačiau tuojau pat pridūrė: – Jam labiau patinka, kad aš esu plikais papais ir esu geras žmogus, negu kad būčiau prisidengusi marškinėliais, bet būčiau kalė.“

VIDEO: Miley Cyrus' Boobs Made Paul McCartney Uncomfortable

Dalyvaudama toje pačioje laidoje užsimaskavusi Miley Cyrus buvo išsiųsta į Los Andželo gatves, kad paklausinėtų praeivių, ką jie iš tiesų mano apie Miley Cyrus.

Vienas praeivis dainininkei išklojo, kad jam tiesiog nepatinka jos stilius ir visa jos šeima, o ji taip iššaukiančiai elgiasi vien dėl to, kad trokšta dėmesio. Kitas sakė, kad jam labiau patinka Taylor Swift. O vienas vyrukas atkreipė dėmesį, kad jį kalbinanti reporterė labai panaši į pačią Miley Cyrus ir demaskavo ją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius