Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policininkas iš Australijos – it iš akies trauktas Ryanas Goslingas

Ne viena moteris tik džiaugtųsi, kad pasaulyje būtų kuo daugiau į kanadietį Ryaną Goslingą panašių vyrų, kaip, pavyzdžiui, policininkas Grantas Hazellas iš Australijos.
Ryanas Goslingas
Ryanas Goslingas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

35-erių policininkas Grantas Hazellas – kaip iš akies traukas Holivudo gražuoliukas ir viso pasaulio moterų numylėtinis Ryanas Goslingas, rašo dailymail.co.uk.

Granto Hazello nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Granto ir aktoriaus panašumas toks akivaizdus, kad net gatvėje jį užkalbina Ryano Goslingo gerbėjos ir prašo autografo arba nusifotografuoti kartu. „Kartą viena moteris mane sustabdė gatvėje ir pasakė, kad matė visus filmus su „manimi“ ir yra „mane“ įsimylėjusi. Kai bandžiau paaiškinti, kad aš nesu tas, kuo ji mane laiko, ji manimi nepatikėjo“, – pasakojo Grantas Hazellas.

Ilgainiui pats patikėjęs savo panašumu į garsųjį aktorių, Grantas Hazellas laisvu nuo darbo laiku ėmė uždarbiauti – už valandą vaidinant Ryaną Goslingą jam mokama net 200 svarų sterlingų. Nuo šių metų gegužės jis yra profesionalus antrininkas ir jam atstovauja garsi talentų agentūra. Grantą Hazellą samdo įvairioms žurnalų fotosesijoms ir reklamoms, mat jis pigesnis už Ryaną Goslingą, bet ne visi žmonės pastebi, kad reklamoje yra ne garsus aktorius, o jo antrininkas.

Ryano Goslingo antrininkas yra laimingai vedęs bendraamžę kino grimuotoją Caroline, su kuria yra kartu nuo paauglystės, ir augina du sūnus – 10-metį Alexą ir 8-metį Sonny.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius