Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Detektyvas Terry Nutallas kaltinamas dėl nekorektiškų pastabų apie mirusios Whitney Houston kūną

Detektyvas Terry Nutallas prieš pusantrų metų pakėlė ką tik mirusios dainininkės Whitney Houston lavoną dengusią paklodę ir išsakė nederamų tokioje situacijoje komentarų, tarp kurių buvo ir žodžiai „po galais, ji vis tiek gerai atrodo“.
Whitney Houston 2009-aisiais
Whitney Houston 2009-aisiais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį paviešintuose teisiniuose dokumentuose, kuriuos pateikė kitas policijos pareigūnas seržantas Brianas Weiras, sakoma, kad Beverli Hilso detektyvas seržantas Terry Nutallas neturėjo teisėtų motyvų taip veikti ir kalbėti viešbutyje „Beverly Hilton“ praėjusių metų vasario 11 dieną, kai muzikos legenda buvo rasta negyva vonioje.

Skunde, kurio tekstą paskelbė „The Los Angeles Times“, policijos seržantas Brianas Weiras teigia, kad kai apie tokį detektyvo Terry Nutallo elgesį pranešė vyresnybei, jis pats neteko įvairių privilegijų, o detektyvas liko nenubaustas.

„Terry  Nutallas, neturėdamas tam jokios teisėtos priežasties, priklaupė šalia ir pasilenkė virš mirusiosios, pakėlė nuo jos lavono antklodę iki srities žemiau gaktos, – rašoma skunde. – Jis vos neprisilietė prie kūno, nederamai komentuodamas, kad mirusioji atrodo patraukli moteris, turint omeny jos amžių ir būklę (t.y. kad yra mirusi) ir pasakė: po galais, ji vis tiek gerai atrodo, a?“.

„Terry  Nutallas su mirusiosios lavonu elgėsi tokiu būdu, kuris, kaip jis pats žinojo, įžeis velionės šeimos jausmus“, – sakoma skunde, kuris Los Andžele buvo pateiktas rugsėjo 11 dieną.

Vėliau apie nederamą kolegos elgesį jis pranešė vyresnybei, bet Beverli Hilso valdžia ir vietos policijos departamentas jam „atkeršijo“ nušalindami jį iš pareigų SWAT ir K-9 komandose, sumažindami užmokestį už viršvalandžius, atšaukdami tam tikras privilegijas ir jį persekiodami.

Beverli Hilso policijos atstovas Lincolnas Hoshino sakė, kad nėra jokio keršto Brianui Weirui. Atstovas pridūrė, kad Terry Nutallas turėjo teisę apžiūrėti lavoną.

Brianas Weiras sakė, kad į viešbutį „Beverly Hilton“ 2012-ųjų vasario 11-ąją nuvyko pagal iškvietimą, kaip tuo metu budėjęs patrulis. W.Houston tame viešbutyje tą šeštadienio vakarą turėjo dalyvauti tradiciniame „Grammy“ išvakarių pobūvyje.

42 puslapių ataskaitoje, kuri buvo paskelbta pernai balandį, sakoma, kad 48-erių W.Houston nuskendo vonioje veidu žemyn, nes padaugino narkotikų ir alkoholio. Jos viešbučio numeryje buvo rasta įvairių buteliukų, iš viso 12 vaistų, kuriuos išrašė penki gydytojai, tarp jų – nerimą slopinančio vaisto „Xanax“ ir stipraus kortikosteroido „Prednisone“, sakoma ataskaitoje.

W.Houston, tarp kurios hitų yra „I Will Always Love You“, beveik per tris dešimtmečius trukusią karjerą pardavė daugiau kaip 170 mln. savo įrašų egzempliorių, tačiau taip pat ilgai grūmėsi su priklausomybėmis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius