-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pop žvaigždė Robbie Williamsas nerengs koncertinių turų, nes bijo vėl grįžti prie narkotikų

Britų popmuzikos atlikėjas Robbie Williamsas trečiadienį pareiškė neskubėsiąs pradėti koncertinių turų, nes jame „įsišaknijusi“ priklausomybė nuo narkotikų gali bet kada vėl pasireikšti.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į sceną po ilgos pertraukos sugrįžtantis R.Williamsas Australijoje dėl savo nesėkmių kaltino paskutinį didįjį koncertinį turą, po kurio jis atsidūrė reabilitacijoje ir nutraukė karjerą trejiems metams, per kuriuos užsiaugino vešlią barzdą ir pradėjo domėtis NSO.

„Neketinu organizuoti tokio koncertinio turo, kokį turėjau paskutinį kartą, – sakė jis žurnalistams. – Žinau, kas man gali atsitikti, kur tai mane gali nuvesti ir kurioje reabilitacijos klinikoje pagaliau atsidursiu. Koncertinius turus rengsiu, bet tai bus dar negreitai.“

R.Williamsas, kuris trečiadienį ir ketvirtadienį koncertuos Australijos įrašų pramonės asociacijos ARIA premijų įteikimo ceremonijoje, perspėjo, jog jis visada liks priklausomas nuo kvaišalų.

„Manyje yra toks mechanizmas, kuris nenori man leisti rinktis gyvenimo, noras apkvaišti yra įsišaknijęs mano DNR, – sakė R.Williamsas. – Nemanau, kad tai kada nors praeis. Esu tikras, kad ne.“

35-erių metų buvęs pasiutėlis dabar gyvena su savo drauge JAV aktore Ayda Field ir sako, kad jau yra išrinkęs vardus savo būsimiems vaikams: Sonny – berniukui ir Sunny – mergaitei.

Dainininkas ketina ir toliau saugotis popmuzikos žvaigždės gyvenime tykančių pagundų, ypač, kai reikia daug laiko praleisti kelionėse.

„Tai tikrai nepaprasta padėtis, kurioje tada atsiduri, – pasakojo R.Williamsas. – Koncertuodamas prieš minias žmonių stadionuose atsiduri tokiose aukštybėse, o tada grįžti į viešbutį ir viskas prasideda: vėl ištuštini mini barą, internetas neveikia, kaip turėtų, ir tau visa tai nusibosta.“

„Po devynių mėnesių gyvenimo kondicionuoto oro kambaryje ir vaikščiojimo tik į koncertus tave palaužia. Tu netenki pagrindo“, – pasakojo R.Williamsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius