Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Popmuzikos žvaigždė Madonna tikisi pastoti nuo jaunojo meilužio J.Luzo

Popmuzikos superžvaigždė Madonna planuoja pastoti nuo gerokai už ją jaunesnio gyvenimo draugo Jesuso Luzo, pranešė vienas britų dienraštis.
Jesus Luzas ir Madonna
J.Luzas ir Madonna / „Scanpix“ nuotr.

Didžiojoje Britanijoje leidžiamas bulvarinis dienraštis „The Sun“ tvirtina, kad 51 metų materialioji mergina pasiryžusi natūraliu būdu pradėti kūdikį su gražuoliu manekenu iš Brazilijos.

Dainininkė daug mankštinasi tikėdamasi, kad puiki fizinė forma padės dar kartą pastoti.

Vienas Madonnai artimas šaltinis, kuris žvaigždę vadino Em, dienraščiui pasakojo: „Em sako, jog motinystė – jos didžiausias pasiekimas ir daugiausia pasitenkinimo teikiantis dalykas gyvenime. Ji žino, kad sulaukus 51 metų natūraliai pastoti bus sunkiau. Tačiau jos forma – kaip olimpietės, tad ji pasiruošusi šiam iššūkiui.“

Madonnos draugas teigė, kad Jesusas labai rūpinasi keturiais dainininkės vaikais, tačiau labai norėtų susilaukti savo atžalų.

„Jesusas – labai religingas ir labai ją įsimylėjęs. Jis dievina jos vaikus, tačiau visada norėjo susilaukti vaikelio. Jis sakė Em, kad tėvystė būtų didžiausias jo patirtas nuotykis ir kad norėtų leistis į šią kelionę kartu su ja“, – sakė dienraščio šaltinis.

Madonna augina du biologinius vaikus: dukrą Lourdes, kurios tėvas – buvęs dainininkės treneris Carlosas Leonas, taip pat sūnų Rocco, kurį pagimdė nuo buvusio vyro britų kino režisieriaus Guy Ritchie.

Žvaigždė taip pat augina du įvaikius iš Malio: Davidą Bandą, kurį įsisūnijo gyvendama su G.Ritchie, ir pernai įsidukrintą Mercy James.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius