-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos prezidento žmona dainuos Nobelio taikos premijos laureato Mandelos gimtadienio ceremonijoje

Prancūzijos pirmoji dama Carla Bruni-Sarkozy pirmą kartą po vedybų su prezidentu Nicolas Sarkozy viešai dainuos šeštadienį Niujorke vyksiančiame koncerte, surengtame Nobelio taikos premijos laureato Nelsono Mandelos 91-ojo gimtadienio proga.
Nicolas Sarkozy kartu su žmona Carla Bruni-Sarkozy
Nicolas Sarkozy kartu su žmona Carla Bruni-Sarkozy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiame renginyje dalyvaus Prancūzijos valdovas, o jo žmona pasirodys scenoje kartu su Aretha Franklin, Queen Latifah, Stevie Wonderiu, Cyndi Lauper ir kitais atlikėjais, penktadienį sakė organizatoriai.

41 metų C.Bruni-Sarkozy savo trečiąjį muzikinį albumą išleido praėjus keliems mėnesiams po vedybų su N.Sarkozy 2008 metų vasarį. Šio koncerto metu jai akomponuos buvęs grupės „Eurythmics“ narys Dave'as Stewartas.

D.Stewartas ir C.Bruni-Sarkozy jau ilgiau nei 18 mėnesių kartu kuria dainas, kurios dar nebuvo išleistos. 56 metų atlikėjas interviu naujienų agentūrai „Reuters“ sakė sukūręs dainų muziką, o N.Sarkozy žmona parašė jų tekstus prancūzų kalba.

Šis duetas atliks C.Bruni-Sarkozy didžiausią hitą „Quelqu'un m'a dit“ ir legendinio roko atlikėjo Bobo Dylano sukurtą dainą „Blowin' in the Wind“. D.Stewartas sakė, kad buvusios manekenės dainavimo maniera panaši į B.Dylano.

„Ji yra nuostabi dainų autorė, puikiai valdanti žodį, taip pat turinti vieną iš tų gilių, žemų balsų, būdingų kai kuriems dainininkams, tokiems kaip Dylanas arba Leonardas Cohenas - tačiau jis moteriškas, - aiškino jis. - Jo neįmanoma atsiklausyti; be to, ji kuria labai gražias melodijas ir gerai groja gitara.“

Tris valandas truksiantis koncertas „Mandela Day“ vyks Niujorko arenoje „Radio City Music Hall“ Jame taip pat dalyvaus kai kurie garsūs Afrikos atlikėjai, tokie kaip Soveto gospelo choras ir Senegalo dainininkas Baaba Maalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius