Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos teismas nusprendė, kad žurnalas pažeidė Celine Dion teisę į privatumą

Teismas nusprendė, kad Prancūzijos žurnalas pažeidė dainininkės Celine Dion teisę į privatumą ir nurodė sumokėti 8 tūkst. eurų kompensaciją jai už tai, kad paskelbė, jog 2010 metais atlikėja buvo patekusi į ligoninę dėl su nėštumu susijusių problemų.
Celine Dion spaudos konferencijoje
Celine Dion spaudos konferencijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tulūzos teismas nurodė apie garsenybių gyvenimus rašančiam žurnalui „Ici Paris“ išmokėti kompensaciją dainininkei ir 2 tūkst. eurų siekiančias teismo išlaidas po to, kai 2010 metų rugsėjį žurnalas paskelbė, kad kanadietė atlikėja buvo skubiai nugabenta į ligoninę, kurios medikai išsigando dėl dvynių, kuriuos ji nešiojo, gyvybės.

Penkis kartus „Grammy“ apdovanota atlikėja šį pranešimą paneigė. Jau kitą mėnesį Floridoje jai buvo atliktas Cezario pjūvis ir ji susilaukė Nelsono ir Eddy.

Atlikėjos advokatai reikalavo 100 tūkst. eurų kompensacijos C.Dion ir tokios pat sumos jos vyrui vadybininkui Rene Angeliliui.

„Svarbiausia čia buvo nuosprendis, tai buvo principo reikalas, – sakė C.Dion advokatas Jacques'as Levy. – Žinoma, ji pasakoja apie savo privatų gyvenimą, bet tik jai spręsti, su kuo jai kalbėtis“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius