Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pretendentė į „Mis Didžiosios Britanijos“ titulą dirbo prostitute

Didžiojoje Britanijoje viena gražuolė buvo pašalinta iš kovos dėl titulo „Mis Didžioji Britanija 2010“, nes paaiškėjo, kad praeityje dirbo prostitute, rašo šalies laikraštis „The Sun“.
Karūna
Karūna / Karolio Kavolėlio nuotr.

Konkurso organizacinis komitetas gavo informacijos, kad Laura Anness paauglystėje teikė seksualines paslaugas už pinigus ir dalyvavo atvirose fotosesijose. Verta paminėti, kad kilęs skandalas tikrai ne pirmas jos karjeroje. Neseniai L.Anness neteko titulo „Mis Kornvalis“, nes buvo išsiaiškinta, kad melavo apie savo amžių: jai yra 27 metai, o teigė, kad tik 22-eji. Mergina dėl to prarado teisę dalyvauti konkurse „Mis Anglija“.

Vis dėlto šių metų vasarą L.Anness buvo karūnuota kaip „Mis Plimutas“ ir įgijo teisę dalyvauti konkurse „Mis Didžioji Britanija 2010“. Dėl šio titulo gali kovoti ne vyresnės kaip 25 metų merginos.

„The Sun“ pabrėžia, kad L.Anness  tapus pretendente į titulą „Mis Didžioji Britanija 2010“, konkurso organizatoriai nežinojo apie jos praeitį. Tačiau neseniai išsiaiškinta, kad 1999 metais, būdama 16-os, būsimoji gražuolė pozavo fotosesijose nuoga krūtine, be to, dirbo masažo salone, kuriame teikiamos seksualinės paslaugos.

Konkursas „Mis Didžioji Britanija 2010“ vyks šių metų gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius