Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš princo Williamo ir Kate Middleton vestuves grafienė Camilla skyrė dėmesio „palapinių miestelio gyventojams“

Ketvirtadienio popietę laimė netikėtai nusišypsojo „stovyklaujantiems“ Londone, netoli Bakingamo rūmų. Čia karališkųjų princo Williamo ir Kate Middleton vestuvių laukiantys aistruoliai turėjo progą iš arti pabendrauti su antrąja princo tėvo, Velso princo Charleso žmona, Kornvalio grafiene Camilla.
Kornvalio grafienė Camilla
Kornvalio grafienė Camilla / Karinos Ziminaitės/15min.lt nuotr.

Apsauginių būrio apsupta karališkosios šeimos atstovė sukėlė didžiulį ažiotažą, vos tik ji pasirodė, žinia iš lūpų į lūpas pasklido per visą gatvę. Prie grafienės Camillos tuoj pat puolė būrys fotografų ir dešimtys britų bei šalies svečių, kuriems, atrodo, iki pilnos laimės tetrūko jos žodžio.

Pasistačiusiųjų palapines ir pasipuošusių Didžiosios Britanijos atributika grafienė teiravosi, kaip nuotaikos. „Ar laukiate didžiosios šventės“, – klausė ji, o ją apspitę žmonės tik linksėjo galvomis ir nepaliaudami fotografavo. „Reikia kuo skubiau įdėti į „Facebook“, – čia pat draugei šnibždėjo laimingas vyras. Netoliese stovėjusios vokiečių turistės gėrėjosi grafienės elegancija ir gera nuotaika.

Kornvalio grafienė Camilla Didžiojoje Britanijoje turėjo kontraversišką reputaciją, mat romanas su ja tapo princo Charleso ir princesės Dianos skyrybų priežastimi. Moteris ilgą laiką buvo neoficialia princo Charleso palydove. 2005-ųjų vasarį pora susižadėjo, o tų pačių metų balandį susituokė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius