-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princesė Diana svajojo ištekėti už savo gyvenimo meilės – širdies chirurgo Hasnato Khano

Rugsėjo mėnesio numerį žurnalas „Vanity Fair“ skyrė velionei princesei Dianai – viršelį puošia archyvinė jaunos Dianos nuotrauka, o žurnalo puslapiuose rašoma apie tikrąją jos gyvenimo meilę.
Princesė Diana 1986-aisiais
Princesė Diana 1986-aisiais / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Princesė Diana

Žurnalo viršelį su princese Diana galite pamatyti paspaudę čia.

„Vanity Fair“ prisimena princesės Dianos meilės istoriją su širdies chirurgu iš Pakistano Hasnatu Khanu. Su juo princesė susitikinėjo 1995–1997 metais, tačiau meilė nebuvo laiminga – viešumo nemėgstantis H.Khanas negalėjo susitaikyti su mintimi, kad jeigu jis liks su Diana, visą gyvenimą bus dėmesio centre.

„Diana buvo beprotiškai įsimylėjusi Hasnatą Khaną ir norėjo už jo ištekėti, net jeigu ir būtų turėjusi persikraustyti gyventi į Pakistaną, – sakė buvusi Hasnato Khano pusbrolio Imrano Khano žmona Jemima Khan. – Tai viena iš priežasčių, dėl ko mudvi susidraugavome.“

„Ji du kartus buvo atvykusi pas mane į Pakistaną, kad padėtų surinkti aukų Imrano ligoninei, bet tuo pačiu metu ji slapta lankė ir Hasnato šeimą bei kalbėjo apie galimybę susituokti su juo, – „Vanity Fair“ kalbėjo Dianos draugė Jemima Khan. – Ji norėjo žinoti, kaip man sekėsi adaptuotis prie gyvenimo Pakistane, ir prašė patarimų, kaip elgtis su pakistaniečiais ir jų kultūra.“

Tačiau susituokti Dianai ir Hasnatui sutrukdė ne kultūrų skirtumai, o Dianos titulas ir amžinas žiniasklaidos dėmesys jai. Anot „Vanity Fair“, Hasnatas nenorėjo viešinti savo santykių.

„Hasnatas yra labai kuklus, privatumą ypač vertinantis vyras iš tradicinės, konservatyvios pakistaniečių šeimos. Jis nekentė minties, kad gali tapti viešas asmuo iki pat gyvenimo galo“, – sakė Jemima Khan.

1997-aisiais princesė Diana, būdama 36-erių, žuvo per avariją Prancūzijoje, kai jos automobilį persekiojo paparacai. Žuvo ir kartu su ja automobiliu važiavęs Dodi Al Fayedas, kurį visi laikė naujuoju Dianos meilužiu. Tačiau princesės draugai iki šiol tvirtina, kad tarp Dianos ir Dodi nebuvo jokio romano, jiedu buvo tik draugai, nes Diana vis dar tebemylėjo H.Khaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius