Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prognozės neišsipildė: aktorių Leonardo DiCaprio ir Blake Lively draugystė tik stiprėja

Ne vienu audringu romanu pagarsėjęs aktorius Leonardo DiCaprio ir serialo „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“) žvaigždė Blake Lively vis dar kartu. Nors daugelis pranašavo, jog šie santykiai bus viso labo trumpalaikis romanas, panašu, jog romanas ima peraugti į rimtus santykius, praneša people.com.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.DiCaprio su įspūdingo grožio aktore šiomis dienomis buvo pastebėtas Santa Barbaroje esančioje akinių nuo saulės parduotuvėje. Čia filmų „Titanikas“, „Pradžia“ ir „Kuždesių sala“ žvaigždė rinkosi sau naują aksesuarą, o Blake pabuvojo jo asmenine konsultante.

„Visą tą laiką jie vienas nuo kito negalėjo atsiplėšti“, – teigė neįvardytas šaltinis. Jo teigimu, pora parduotuvėje prabuvo apie 10 minučių, o paskui skubiai pasišalino, nes pajuto per didelį aplinkinių susidomėjimą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively
Blake Lively

Šių metų gegužės mėnesį buvo paskelbta, kad L.DiCaprio išsiskyrė su savo ilgamete drauge, Izraelio supermodeliu Bar Refaeli. Pora artimai draugauti pradėjo 2005 metais, tačiau po keturių metų buvo pasukę skirtingais keliais. Praėjusiais metais aktorius ir manekenė atnaujino santykius, net buvo pasigirdę kalbų apie sužadėtuves. Buvo teigiama, neva L.DiCaprio mylimajai pasipiršo pernai per Valentino dieną ir esą aktoriaus motina ragino imti Bar į žmonas.

Pagrindine skyrybų priežastimi buvo įvardytas L.DiCaprio ir B.Refaeli užimtumas ir nenoras pradėti ramų, šeiminį gyvenimą. Kita skyrybų versija – poros santykių „išsisėmimas“ ir nuolatinis Bar pavydas. Teigiama, kad gražuolei buvo įgrisusios kalbos, kad Leonardo jai neištikimas su aktore B.Lively.

Iškart po L.DiCaprio skyrybų spaudoje pasirodė pranešimas, kad aktorius susitikinėja su B.Lively. Naujai iškepta pora buvo pastebėta romantiškai leidžianti laiką viešbutyje „Hotel du Cap Eden Roc“.

L.DiCaprio ir B.Lively susipažino praėjusių metų lapkritį. Tąkart Blake dalyvavo aktorių atrankoje dėl vaidmens filme „Didysis Getsbis“. 

Spaudoje ne kartą pasirodė nuomonių, jog Leonardo ir Blake – priešingybės, todėl neturėtų ilgai išbūti kartu. Teigiama, jog pora dažniausiai nesutaria dėl laisvalaikio – B.Lively nepatinka mylimojo audringas gyvenimo būdas, vakarėliai. Aktorė nemėgsta pasilinksminimų, todėl laisvą laiką mieliau leidžia namuose.

Mergišiaus L.DiCaprio moterų sąrašas išties įspūdingas. Pirmąją merginą aktorius įsimylėjo būdamas 14 metų. Iš garsių moterų simpatišką jaunuolį pirmoji į lovą nusitempė seksualioji Sharon Stone. Demi Moore, Alicia Silverstone, Bridget Hall, Liv Tyler, Paris Hilton – taip pat šiame sąraše. Kiek vėliau DiCaprio aktores iškeitė į manekenes: Vanessą Haydon, Kristen Zang, Gisele Bunchen, B.Refaeli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius