Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Provokuojanti Kim Kardashian nuotrauka ant „Rolling Stone“ viršelio papiktino žurnalo skaitytojus

Įspūdingų formų JAV televizijos žvaigždė Kim Kardashian tapo naujo žurnalo „Rolling Stone“ veidu. Provokuojanti jos nuotrauka papuošė liepos mėnesio leidinio viršelį.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Žurnalo „Rolling Stone“ viršelis

Žiūrint į Kim sunku nepastebėti jos apvalumų. Itin moteriškas formas ji išryškino ir žurnalo fotosesijoje. Socialinių tinklų žvaigždė ne kartą prieš objektyvą pozavo apsinuoginusi, viešai didžiavosi savo formomis, atvirai pasakojo apie savo intymaus gyvenimo detales.

Metams bėgant 34-erių modeliui ir aktorei internautai ėmė klijuoti tuštutės pravardę, tačiau Kim anaiptol nesijaučia paviršutiniškai mąstančia gražuole. „Tikiu, kad esu gudresnė, nei atrodau“, – duodama interviu „Rolling Stone“ sakė 34-erių socialinių tinklų žvaigždė.

Naujame žurnalo numeryje ji atvėrė širdį ir pasidalino mintimis apie ją supančius skandalus, šeimą, antro vaiko laukimą, motinystės džiaugsmus ir rūpesčius, požiūrį į feminizmą.

Ištikimiausius žurnalo skaitytojus papiktino Kim atsiradimas ant viršelio. Dažniausiai jo veidu kas mėnesį tapdavo žinomi muzikantai, garsūs, nusipelnę aktoriai.

Internautai neslėpė nusivylimo ir net spėjo palaidoti tolimesnę žurnalo karjerą. Esą tokios TV žvaigždės kaip Kim turėtų puošti kitokio, popsiškesnio ir daugiau bulvarines temas narstančio, tipo leidinius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian „Instagram“ ir „Twitter“ pildo pati: „Man patinka dalintis savo pasauliu“

„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian
„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius